Sep 11, 2017

Femilac Milkbooster bercirikan makanan sunnah dan semulajadi
Penghasilan susu ibu yang konsisten sememangnya sangat penting untuk si bayi. Yaya sendiri risau sungguh kalau susu untuk anak solehah Dahlia Safiya tak cukup. Macam-macam cara Yaya buat bagi memastikan susu sentiasa mencukupi untuk dak tecik tu contohnya makan banyak :p Selain itu, setiap ibu juga harus minum banyak air bagi membolehkan badan kita memproses dan membekalkan susu ibu untuk si anak.


Yaya perasan kan, kalau Yaya makan kurma, madu atau kismis, fuhh melimpah limpah susu badan. Tapi tulah, nak disiplinkan diri untuk sentiasa amalkan makanan sunnah ni Yaya selalu terlupa. Kadang-kadang dah kenyang makan nasi lemak pastu terus malas nak mengunyah pelbagai makanan lagi sehinggalah perut lapar balik, nasi juga Yaya cari.


Maka dengan itu, FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak telah mengeluarkan supplement milk booster mereka yang bercirikan makanan sunnah untuk memudahkan ibu menyusu yang sentiasa ingin memberikan khasiat yang terbaik untuk bayi mereka. Gabungan seperti kurma, susu kambing, madu, habbatus saudda, kismis dan lain-lain telah di satukan dalam satu tablet.


FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak yang merupakan milkbooster berbentuk tablet produk keluaran saudara islam ini berupaya untuk memberi sepenuh kebaikan dalam penambahan susu ibu. Ianya jauh lebih berkhasiat dengan penggunaan bahan sunnah yang terbukti bagus untuk pemakanan ibu yang sedang menyusukan anak mereka. 


Antara bahan sunnah yang terkandung dalam satu tablet ialah susu kambing, madu, kurma dan habbastusauda manakala bahan semulajadi yang sememangnya berupaya menambah susu ibu itu ialah spirulina, fenugreek, alfafa dan kacang soya.


Dengan adanya FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak, ibu tidak perlu bersusah payah lagi untuk menyediakan setiap satu makanan yang disebutkan. Cuma ambil 2 biji setiap hari iaitu 1 biji di waktu pagi dan 1 biji di waktu malam. Ibu hanya perlu kunyah sahaja okay. FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak juga mempunyai kandungan Vitamin C yang boleh mencerahkan kulit ibu dan anak.


Pastikan ibu sentiasa minum air yang banyak bagi memudahkan proses penghasilan susu dan juga sentiasa set kan di dalam minda untuk memberi yang terbaik kepada anak. Susu ibu sememangnya sangat mempengaruhi emosi si ibu dan kalau ibu stress susu juga akan berkurangan. FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak boleh diambil samada sebelum atau selepas makan kerana ianya bukan ubat tetapi ianya adalah makanan tambahan untuk merangsang pengeluaran susu ibu #tibetibebengkak gitu hihi. Penyediaan yang mudah juga membolehkan FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkak ini mudah dibawa kemana sahaja. 


Antara testimoni dari pengguna FEMILAC MILKBOOSTER#tibetibebengkakJom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEEDMILK) untuk maklumat lanjut :)
FACEBOOK :  Femilac HQ
INTAGRAM : @femilac
Website    : www.feedmilk.com .

ALAMAT BOUTIQUE : Feedmilk Boutique - H50-1, 
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200,  Shah Alam. 

BUKA :SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk Boutique 

Alamat Hq: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U) 
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7/AK 
Seksyen 7,40 000,Shah Alam,Selangor

HOTLINE HQ : 03-33626516 
                            

Terima kasih sudi baca

2 comments:

  1. Mmg wajib ada milkbooster , huhu dulu beberapa brand gak sah cuba .. skrg ni pun tgh amalkan lg .. tq for sharinf

    ReplyDelete
  2. kandungan ramuan dia pun dah meyakinkan.. hee~ jadi.. tak de alasan dah susu badan drop dan menyusukan anak sehingga dua tahun.. kan ?

    ReplyDelete