Aug 15, 2021

Idea hadiah cantik dan unik untuk orang tersayang | Arez Print

 


Hai korang! Awal bulan Ogos haritu Yaya macam bingung sikit nak cari hadiah anniversary untuk Shawn. Tahun ni macam all out Yaya nak happykan dia. Banyak ye hadiah Yaya bagi kat dia tahun ni alang-alang birthday dia pun 15 Ogos haa seronok dia dapat timbunan hadiah!


Tapi selalunya hadiah yang dia bakal dapat dia dah boleh teka and jenis hadiah yang selalu orang hadiahkan pada pasangan. Tahun ni rare sikit Yaya hadiahkan dia LED Exclusive dari Arez Print! First time Yaya tengok jenis-jenis Potrait dan Calendar yang mereka buat, Yaya dah jatuh hati sangat! Terus Yaya tempah sempena 5 tahun perkahwinan kami.


Apa yang specialnya, LED ni dalam bentuk kaca yang sangat cantik dan kemas! Yang ni design pilihan Yaya. Suka pulak kita tengok bila ada tarikh kalendar macam ni. Boleh remark tarikh perkahwinan sekali. Apa yang Yaya lagi suka, boleh letak gambar! Hihi suka tau baru la makin special. Mengenang kembali awal-awal perkahwinan aagitchew


Pilihan gambar Yaya. Amboi gatai >,<
 

Harga bermula dari RM59. Design macam Yaya ni RM79 sahaja sebab ada add on gamabr and bagi Yaya sangat berbaloi!


Paling nice bila pasang waktu malam. Ada suis untuk kita switch on. Boleh guna kabel macam charger hp tu je and pedepow terus cantik ye ruang kenangan untuk diimbau hihi


Ada banyak lagi design lain yang cantik-cantik tau! Korang boleh terus pergi ke IG @arez.print . Diorang selalu buat promo best so bolehlah get ready untuk hadiahkan orang tersayang.





Ni suami kita excited nak buka hadiah hihi


Contoh dalam kotak dan bila on lampu aish cantiknya! Feeling so special! 


Ni kalau letak kat sudut kabinet pun memang cantik sangat. Boleh jadi lampu tidur juga tralala!


Kalau korang rasa nak beli atau nak survey LED exclusive ni dan tengok design lain yang cantik-cantik dari mereka, boleh terus ke IG mereka @arez.print  atau boleh terus hubungi mereka di kliksini.my/arezprint untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih sudi baca  

3 comments:

  1. Nampak menarik dan cantik bingkai LED nya.. Boleh la AM jengah IG utk tgk design2 lain yg menarik utk dijadikan hadiah besday member nanti..

    ReplyDelete
  2. Ehhh comel gift ni. Viral kat tiktok LED gift ni. Ada yang buat memacam stail. Good idea kan utk bagi hadiah.

    ReplyDelete
  3. Yaaa sangat cantikkkan Yaya, Sis ada satu, kawan hadiahkan, nampak Yaya punya ni, baru teringat Sis punya masih ada dalam kotak hahahaha.. nak hadiahkan kawan ke memang best giler ni..

    ReplyDelete