Aug 31, 2014

Le'luxe Product dari BHG Group (M) Sdn Bhd - Sel Stem Epal untuk meremajakan kulit

Assalamualaikum semua 


Mesti tertanya tanya apa kebaikan produk N'Ioniser & Le'luxe Product dari BHG Group (M) Sdn Bhd ni kan?


BHG Group (M) Sdn Bhd telah melancarkan produk kesihatan baharu, "Sel Stem Epal Le'Luxe" atau kolagen sel stem yang bertujuan untuk membantu dalam proses pembaharuan dan pengekalan kulit muda yang dipengaruhi oleh peningkatan umur, kekurangan air, pendedahan kepada cahaya matahari, kekurangan tidur dan pencemaran.


Antara kebaikan Sel Stem Epal "Le Luxe" ialah :

1) Agen dalam pembuangan toksik badan

2) Penyaluran anti-oksida dalam badan

3) Membantu dalam pembaikan sel rosak dan mengekalkan fungsi organ dalaman

4) Membantu dalam pembuangan tompok hitam di kulit, jerawat dan menyediakan nutrisi untuk pengekalan kulit

5) Membantu dalam kitaran hormon dalam badan dan imunitiKandungan sel stem "PhytoCellTec Malus Domestica" dan "Hydrolyzed Marine Collagen"  di dalam setiap sachet dapat mengurangkan jerawat dan masalah kulit lain seperti perubahan muka yang semakin tua akibat dari pemakanan dan cuaca yang tidak menentu akibat sinaran UV.Selain itu, Sel Stem Epal "Le Luxe" membantu dalam pengaliran hormon seimbang dan juga pada kaum wanita yang mempunyai masalah kitaran haid yang sudah berhenti. Jika diambil secara berterusan, ia akan membantu untuk membaik-pulih kulit, membantu mengatasi masalah tidur dan juga kepanasan. Pada bulan yang seterusnya, kulit akan semakin tegang dan pengguguran rambut akan berkurang serta masalah tulang dan berat badan juga akan beransur pulih. 
Nak tahu mengenai N-Ioniser iaitu agen anti-oksida yang terbaik? Lihat info disini. SINIUntuk keterangan lanjut, sila hubungi

BH Group (M) Sdn Bhd

Tel :  (03) 7561 7856

Fax : (03) 7651 7701

Email : management@bhg-group.comTerima kasih sudi baca  1 comment:

  1. wow untuk meremajaan ni i like. produk baru ke yaya? irrayyan.com

    ReplyDelete