Aug 4, 2015

Garsa Kitchen : The Best Sandwich in Town

Assalamualaikum semua 


Hai korang! Rasanya mesti ada yang perasan yaya post gambar sandwich kat IG dan FB haritu kan? Ramai tanya Yaya sedap ke sandwich tu nampak macam sedap je. Memang sedaplah uols. So ni full review untuk Garsa Kitchen Sandwich. Jemput terliuq! 


Yaya suka dengan kotak dia! Tah kenapa rasa ekslusif okay. Sandwich dalam kotak macam pizza. Siap boleh nampak dari luar lagi. 


Mine is Fiesta! Fiesta cuma ada dalam saiz L (24 pcs). Dalam ni semua perisa ada. Campur campur. So kalau uols pertama kali nak cuba macam Yaya, Yaya suggest untuk ambil menu ini okay!


Khas untuk mereka yang berada di sekitar KL, Cyberjaya, Putrajaya atau boleh cuba cuba nasib kot delivery boleh sampai ke area Lembah Klang. Memang sesuai sangat untuk bersantai, berkelah, mesyuarat, majlis hari jadi dan apa apalah hihi. Mesti semua happy bila dapat makan sandwich ni. Delivery pun sangat efisyen. Order tengah hari, petang dah dapat. Nak order 2 jam sebelum pun boleh. Memang terbaik!


Next, jemput tengok kegebuan, kelembutan dan kepadatan sandwich dari Garsa Kitchen. Masa makan ni memang sel sel yaya semua rasa happy. Sedap sangat la aduhai.






Macam mana? Nampak sedap tak? Teringin nak cuba tak? Hihi. Semua sedap! Dan Yaya paling suka tuna! Nyum nyum! Tuna sedapnyaaa~


Jom Tengok Senarai Harga Sandwich di Garsa Kitchen

BEEFTASTIC
Bread, Lettuce, Tomato, Mayonnaise, Cheese, Black Pepper, Relish, Onion & Beef slice 
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGSTACY
Bread, Mayonnaise, Egg, Lettuce, Tomato & Black Pepper 
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs) 

TUNA TURNER
 Bread, Tuna, Mayonnaise, Shallots, Lettuce, Tomato, Black Pepper & Salt
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

CHICKSTER
 Bread, Chicken slice, Mayonnaise, Cheese, Onion, Lettuce, Tomato, Salt & Black Pepper
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
Bread, Chicken slice, Egg mayo, Lettuce, Tomato, Cheese, Salt & Black Pepper 
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA 
Mixed sandwiches
L RM45

TUNA ON FIRE
Tuna chunks, shallots, birds eyes chili in oil, mayonnaise, lettuce & tomato
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI
Grilled chicken, sliced olives, shallots & dressings 
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)



"Jemput makan saya!" - Pesanan dari para Sandwich yang fresh dan sedap.


So apa tunggu lagi? Jom cuba Sandwich sedap ni bersama tersayang! Hihi.
Garsa Kitchen membuat penghantaran di sekitar KL setiap hari tau. Sebelum membuat penghantaran, delivery boy akan call dahulu untuk pengesahan. Uols cuma perlu tunggu di depan pintu sahaja. Yang specialnya, Pre-order boleh dibuat pada bila bila masa. Paling lewat 2 jam tau! Admin mereka yang sangat baik dan peramah akan sentiasa ada untuk ambil order pelanggan. Yeayy!


Cuma perlu whatsapp : NAMA , HP , TIME , DATE , ADDRESS , ORDER 

Whatsapp/Call : 011-3291 6119

Ikuti laman IG Garsa Kitchen untuk alert dengan promosi yang mereka buat dan booth yang mereka akan buka di lokasi tertentu. Yang bestnya, ada waktu istimewa yang mereka akan bagi pelanggan mereka FREE potato salad semasa penghantaran ke rumah. Sentiasa alert dengan aktiviti mereka di instagram dan jangan lupa gunakan hashtag #GarsaKitchen bila bergambar bersama sandwich uols! Hee. 
Selamat mencuba! ^_^

Instagram: Garsa Kithcen



Terima kasih sudi baca  

8 comments:

  1. hari sabtu lepas, Garsa Kitchen dtg klang! tapi x sempat dtg kat diorang, huhu
    sedihhh T_T
    tengok cm sedap giler jeeeee, hehehe

    ReplyDelete
  2. Dah rasa... Mmg sedap..!! Terbaekk~

    ReplyDelete
  3. Salam..
    Wahh nmg nmpk sedap tu.kcik comei je..omnomnom­čśü

    ReplyDelete
  4. boleh call utk menu masa dalam meeting ni..nampak sedap je tu

    ReplyDelete
  5. Tudiaaaa.. temptingnya tengokkkk! Arrgghhh sedapnyaaa.. nak try jugak nanti.. tak kira

    ReplyDelete
  6. Alamak , nape sedap sangt tu huhuhu

    ReplyDelete
  7. Macam sodap jer tu hehehe tak nak belanja kita kee?

    ReplyDelete
  8. Anonymous11:26 AM

    Kat shah alam boleh order ker

    ReplyDelete