Dec 27, 2017

Kebaikan Ekstrak Aloe Vera pada Aloeshafy



Berkesempatan memenuhi jemputan ke majlis pelancaran Aloeshafy tempoh hari membuatkan Yaya sedar kebaikan aloe vera ini sepenuhnya. Sebelum ni memang ada buat treatment kecantikan sendiri guna daun aloe vera yang Yaya tanam depan rumah ikut resepi orang lama lagi-lagi time kulit kering dan berjerawat, haa Yaya calit je sikit lendir aloe vera tu insyaAllah cepat je sembuhnya. 


Kalau nak tahu, aloe vera juga digunakan sebagai first aid bila terkena luka melecur. Masa dapur rumah terbakar dulu, adik Yaya terkena selaran api kat bahagian peha dia fuh putih terus daging dia memang scary masa tu Yaya tak fikir apa dah terus koyak je daun aloe vera dan sapu kat bahagian yang terbakar tu bagi reda. Sekurang-kurangnya kesan terbakar tu tak teruk sangat. Ibu Yaya sendiri pun pengamal daun aloe vera sebab penghidap migrain. Kalau migrain datang ambil daun tu dan lumur je kat kepala bagi sejuk. Selain tu boleh lebatkan rambut sekali hihi.


Sedikit info mengenai PIJ Manufacturing Sdn Bhd

PIJ Manufacturing Sdn Bhd (PIJ Manufacturing), anak syarikat milikan sepenuhnya PIJ Holdings Sdn Bhd telah melancarkan produk ekstrak Aloe Vera berjenama ALOESHAFY dan menjadikannya syarikat pertama di Malaysia yang mengeluarkan ekstrak Aloe Vera ke pasaran tempatan dan luar negara.


Sebuah lagi anak syarikat Kumpulan PIJ Holdings, PPA Bio Sdn Bhd, telah mengkomersialkan penanaman secara organik Aloe Vera Barbadensis Miller, yang merupakan spesies Aloe Vera terbaik dunia di ladang berstatus MyOrganic seluas 120 ekar yang terletak Bio Desaru iaitu Lembah Makanan Organik Bersepadu Johor. Operasi kilang dan pemasaran ekstrak Aloe Vera dengan kapasiti pengeluaran optimum sebanyak lapan tan sebulan terletak di POIC, Halal Park, Pasir Gudang, Johor.



Pengarah PIJ Manufacturing, Sharifah Suziana Syed Ali berkata, sebagai syarikat yang pertama dan peneraju dalam pengeluaran ekstrak Aloe Vera di negara ini, PIJ Manufacturing berkelebihan mengawal seluruh rantaian bekalan industri dari penanaman ke penuaian, mengekstrak dan memproses ekstrak sehingga mengedar komoditi berkenaan ke pasaran yang hampir keseluruhannya menggunakan teknologi dari Belanda. Wow :D


Ketika majlis pelancaran dan sesi bergambar bersama orang kuat Aloeshafy.





Ketika sesi press conference bersama (dari kiri) Dr Lee Ting Hun (Research Fellow / Head Institute of Bioproduct Development, UTM), Tuan Hj Rozan Bin Mohd Sa'at (Managing Director PIJ Holdings Sdn Bhd) dan Puan Sharifah Suziana Bt Syed Ali ( Director PIJ Manufacturing Sdn Bhd)


3 jenis produk Aloeshafy yang diperkenalkan adalah :
  • Jus Aloe Vera
  • Aloe Body Gel
  • Beauty Set



Jus Ekstrak Aloe Vera Aloeshafy

Antara manfaat Jus Aloe Vera Aloeshafy ialah : 
  • Anti oksidan
  • Detoks
  • Anti-radang
  • Meningkatkan proses penyembuhan
  • Menggalakkan tahap tenaga yang sihat

Cara penggunaan :
Minum 30ml sebelum sarapan pagi dan makan malam. Goncang sebelum minum dan simpan pada suhu bilik. Untuk kekal segar, simpan pada suhu dingin selepas dibuka.


Aloe Body Gel Aloeshafy

Gel badan ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif seperti Yaya. la dapat membantu melembap, meremajakan kulit dan juga boleh digunakan untuk penjagaan kulit kepala dan rambut. Nikmati bauan segar dan wangi Aloe Body Gel ini sebelum tidur dan rasai perbezaan kulit yang semakin lembut keesokan harinya.

Cara penggunaan :
Sapukan pada permukaan kulit yang dikehendaki sehingga rata dan biarkan ianya menyerap secara semulajadi. Boleh juga digunakan sebagai penjagaan rambut dan kulit kepala. 


Beauty Set Aloeshafy

Set Penjagaan Wajah yang terdiri daripada Pencuci Muka, Penyembur Muka dan Gel Pelembap Muka ini berfungsi untuk membersih, menyegar, melembap dan menghidrat kulit muka dan juga bagi menangani masalah kulit muka yang kering.

Step 1 - Beauty Cleanser :
Gunakan Beauty Cleanser semasa mencuci muka serta buat urutan perlahan sehingga berbuih dan kemudian bilas sehingga bersih. Suka tau rasa fresh je muka lepas guna Beauty Cleanser Aloeshafy ni.

Step 2 - Youth Essence :
Semburkan Youth Essence pada muka selepas cucian dan biarkan ia menyerap secara semulajadi. 

Step 3 - Aloe Plus Soothing Gel :
Sapukan 2 kali sehari selepas menggunakan Beauty Cleanser dan juga Youth Essence.



Bagi Yaya apa yang paling best tentang Aloeshafy selain dari Jus Aloe Vera ialah Beauty Set sebab ianya sesuai untuk semua jenis kulit sehingga kulit yang sensitif. Ada sesetengah pencuci muka yang buat muka kita rasa ketat dan tegang selepas cucian tetapi tidak Beauty Cleanser dari Beauty Set Aloeshafy. Serius lembut sahaja muka lepas cucian dan rasa lebih segar. Youth Essence pula memang favorite! Muka terus terasa segar gila bila korang spray selepas cucian ataupun masa tengah panas tu spray kat muka fuh terus rasa cool dan lega je muka hee. Maklumlah bila muka tengah panas ke lesu ke mesti kita taknak muka stay macam tu lama-lama so cara yang cepat korang spray je Youth Essence ni secara automatik dalam 2 saat muka terus rasa fresh dan bermaya. Kulit pun terhidrat dan lebih lembapan hihi. Aloe Plus Soothing Gel pula sememangnya melengkapkan rutin penjagaan wajah. Ianya membantu menenangkan kulit wajah dan memperbaiki tekstur kulit bagi memberi khasiat dan kelembapan yang maksimun. Lagi Yaya suka bila dalam masa yang sama dia merawat kulit wajah kita secara semulajadi wee! Korang wajib try tau ;)



Untuk maklumat lanjut :

Website : http://www.aloeshafy.com/
Facebook : Aloeshafy Malaysia
Instagram : @aloeshafymalaysia







Terima kasih sudi baca

Dec 24, 2017

Tangani Masalah Kulit Kering dan Berjerawat dengan Magic Jelly Lovera




Hai korang! Yaya tak taulah eh lepas bersalin ni jerawat Yaya naik, pastu selalu rasa kulit miang-miang je haha sebab bukan setakat kulit muka je kering, kulit badan pun rasa kering jugak padahal dah pakai losyen apak banyak pastu minum air pun rasanya dah bergelen. Hmm. Kulit muka Yaya kering sebab terpaksa tidur dalam air cond hari-hari (walhal Yaya tak tahan sejuk) tapi sebab baby Dahlia ada eczema dan takleh berpeluh nanti eczema dia trigger makanya kami laki bini yang tak tahan sejuk ni berselubung la demi kesejahteraan anak huhu.


Dalam pada kulit muka Yaya memang agak ketara keringnya sebab bila pakai makeup memang boleh nampak jelas muka kita jadi cakey :( Sebenarnya kulit muka Yaya ni jenis combination tau. Bahagian T wajah tu berminyak dan selain dari tu kulit muka Yaya memang kering ja. Jenuh kita ni sebelum make up tepuk toner, pakai moisturizer, sapu primer baru buh foundation apa semua tu but still nampak cakey macam kulit mengelupas gitu sobs.


Oleh kerana Yaya memang mempunyai masalah kulit kering, Yaya sendiri sebenarnya dah pernah beli dan guna sendiri Magic Jelly Lovera ni dulu. Yaya pakai share dengan adik Yaya sebab time tu kami tengah ada masalah jerawat. Jerawat Yaya tak teruk sangat tapi jerawat adik Yaya masyaAllah teruk sangat lepas dia salah guna produk sebelum ni. So sekarang baru sempat nak review hihihi. Jom korang baca khasiat Magic Jelly Lovera ni untuk kegunaan kita tak kira lelaki atau perempuan pun boleh guna tau!

KHASIAT MAGIC JELLY LOVERA UNTUK KULIT

1. Merawat jerawat di muka dan juga badan 
2. Membantu menyerikan wajah yang kusam
3. Memudarkan parut 
4. Menghilangkan bintik gelap
5. Memulihkan Ekzema
6. Menghidratkan kulit kering
7. Merawat dari selaran matahari
8. Mengecilkan liang pori
9. Membantu meringankan ruam, kulit alergi dan sensitif
10. Mengurangkan selulit
11. Anti penuaan


Tekstur Magic Jelly Lovera ni memang best sebab ianya bersifat sejuk, tidak berminyak, mudah meresap ke dalam kulit dan paling penting tidak melekit! Memang mudah di apply dan sangat mesra dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Ianya juga mesra solat tau korang :)


MAGIC JELLY LOVERA sebagai Perapi Rambut Semulajadi

Pernah tak korang guna perapi rambut atau conditioner yang kita pakai lepas syampu tu tapi tak tahan lama so rambut nampak kering, tak bermaya dan mengerbang?

Jangan risau sebab Magic Jelly ini juga boleh digunakan di rambut! Yasss! Picit sedikit dan ratakan di bahagian rambut. Korang pun tahu kan khasiat aloevera yang boleh membantu menyihatkan rambut disamping melebatkan lagi rambut kita hihi

KHASIAT MAGIC JELLY LOVERA UNTUK RAMBUT

1. Membantu mengurangkan kelemumur
2. Melicinkan rambut yang tidak teratur
3. Boleh digunakan sebagai serum rambut
4. Menggalakkan pertumbuhan rambut


MAGIC JELLY LOVERA JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI :

1. Pelembap kulit
2. Base Make up
3. Serum muka
4. Serum rambut
5. Serum bulu mata (panjang dan menggalakkan pertumbuhan)
6. Pelembap bibir
7. Pelembap muka siang / malam
8. Membantu merawat luka-luka kecil seperti kesan melecur.
9. Merawat bibir mengelupas & kering
10.Kegunaan luaran


Jom tengok testimoni dari pengguna MAGIC JELLY LOVERA ^_^







Banyak lagi testimoni power power dari Magic Jelly Lovera kalau korang nak tengok boleh lawat laman Facebook dan juga Instagram Magic Jelly Lovera okay!


Harga Sebotol : RM70.00 (60ml) 


Review dari Yaya : Sejujurnya memang Yaya sangat berpuas hati selepas seminggu penggunaan MAGIC JELLY LOVERA ni. Weh korang serius dalam masa sehari je kulit kering kat bahagian muka Yaya dah jadi lembut dan tak kasar mengelupas tu  terutama kat sekitar bibir. Yaya memang sejenis minum air banyak gila tau (sebab nak produce susu untuk baby) tapi still kulit Yaya memang jenis kering dan sensitif kan nak buat acane huhu. So MAGIC JELLY LOVERA memang sangat membantu Yaya mengembalikan balik kelembutan kulit wajah cewahh haha serius best oo sekarang ni Yaya memang buh ja MAGIC JELLY LOVERA dalam beg senang sikit bila rasa kulit muka rasa kering dan ketat, Yaya sapu je MAGIC JELLY LOVERA dan pastikan sebelum pakai make up kita apply dulu MAGIC JELLY LOVERA. Jerawat seketul kat dahi Yaya pun cepat je kecut lepas sapu dan segan-segan je dia nak keluar haha! So korang apa lagi benda ni memang wajib untuk semua perempuan terutama yang ada masalah kulit kering dan berjerawat. Kenalah beli satu kan? ;) 


Untuk maklumat lanjut :

Facebook : Lovera Malaysia
Instagram : @loveramalaysia





Terima kasih sudi baca



Dec 16, 2017

Review Shekku New Face Duo Stick & Chu Chu Tone Up Sun Stick



Siapa kat sini ada masalah blackhead dan whitehead? Tipuu ar kalau takde walaupun sikit kan? Hoho teringat kenangan masa budak sekolah dulu time tu dah meningkat remaja mulalah perubahan hormon terjadi terutamanya kat bahagian wajah. Naik jerawatlah blackhead-lah whitehead-lah kita ni pun tak tahu apa rimas je terus nak buang pakai kuku. Erkk -_-


Sampai sekarang walaupun dah arif sikitlah kan tentang penjagaan kulit muka, masalah blackhead dan whitehead tetap ada. Kadang-kadang leceh nak skrub muka 2-3 kali seminggu sebab kulit muka Yaya ni sensitif. Bila ada breakout kat dahi, terus tak skrub bahagian lain. Tu yang meriah je whitehead naik huehue.

SHEKKU

Buat mereka yang pertama kali dengar tentang Shekku ni haa kalau nak tahu ianya merupakan produk penjagaan kulit dari Korea yang terdiri daripada New Face Duo Stick yang mempunyai fungsi 2 dalam 1 iaitu Blackhead Stick dan juga Pore Tightening Ice Stick. Untuk Chu Chu Tone Up Sun Stick SPF50+ PA+++ pula ianya juga mempunyai fungsi 2 dalam 1 iaitu Chu Chu Tone Up dan juga berus lembut bagi meratakan Chu Chu Tone Up selepas disapu.

Selain mempunyai kelulusan KKM, Shekku juga sangat mementingkan kualiti dalam pembuatan produk mereka dan mengutamakan kebersihan dalam segala aspek termasuk dari pemprosesan produk sehingga pemasarannya. 


New Face Duo Stick (KKM - NOT170907076K)

New Face Duo Stick ini terdiri daripada Blackhead Stick dan juga Pore Tightening Ice Stick. Berfungsi sebagai 2 dalam 1, sememangnya Yaya teruja dengan kebolehannya yang dikatakan boleh membuang blackhead dan whitehead serta memberi kesan sejuk pada wajah dan mengetatkan liang pori selepas penggunaanya.  


Boleh dikatakan Yaya ada masalah blackhead dan whitehead tetapi tak teruk tapi masih harus diatasi kan? Benci tau kalau nampak whitehead tertimbul kat hidung tapi susahknya nak keluarkan! Sebenarnya dulu Yaya suka gunakan pencungkil whitehead. Tu yang liang pori makin besar dan whitehead semakin banyak. Maklumlah time tu budak-budak kita tak tahu lepas buang whitehead kena tuam bahagian muka tu dengan ais bagi tutup semula liang pori muka :(



Tak sabar nak cuba inovasi dari Korea 2 dalam 1 ni hihi



1. BLACKHEAD STICK (Diperbuat daripada Charcoal powder & Cornstarch) 
  1. Membuang blackhead dan juga whitehead
  2. Memperbaiki stratum corneum - lapisan paling luar epidermis
  3. Mengurangkan rembesan sebum yang berlebihan
  4. Membersihkan kawasan kulit secara mendalam
  5. Mengetatkan liang pori 
  6. Melegakan kulit yang merengsa

2. PORE TIGHTENING ICE STICK (Diperbuat daripada Iceland glacier water)

Antara kebaikan Pore Tightening Ice Stick ialah :
  1. Mengecilkan liang pori dan melegakan kulit.
  2. Meningkatkan tona kulit.
  3. Menurunkan suhu kulit.
  4. Mengurangkan bengkak pada muka.
  5. Menghasilkan rasa sejuk apabila disapu.

Cara Penggunaan BLACKHEAD STICK dan PORE TIGHTENING ICE STICK  :

1. Basahkan wajah dengan air suam
2. Sapukan BLACKHEAD STICK pada tempat yang dikehendaki dalam gerakan membulat.
3. Apabila buih terbentuk, urut perlahan-lahan dan bilas dengan air bersih.
4. Sapukan PORE TIGHTENING ICE STICK di kawasan yang dikehendaki.
5. Ratakan dengan ringan supaya ia diserap sepenuhnya.

*Tips : Simpan Shekku New Face Duo Stick di dalam peti sejuk untuk kesan penyejukan.


Chu Chu Tone Up Sun Stick SPF50+ PA+++ (KKM -NOT170907199K)

Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering, memang sesuai sangat korang gunakan Chu Chu Tone Up Sun Stick ni kerana ianya mengandungi kebaikan 7 jenis vitamin termasuk minyak semulajadi yang memberi kelembapan kepada wajah. Lagi best sebab ianya mempunyai SPF50+ PA+++ . Lepas ni tak risau dah nak berpanas bawah cahaya matahari atau menatap cahaya hp, laptop atau TV sebab ianya melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV. 




CHU CHU TONE UP SUN STICK

Kebaikan yang terdapat pada Chu Chu Tone Up Sun Stick ialah :
  1. Terdiri daripada 7 jenis vitamin untuk menyerikan wajah
  2. Mudah digunakan dan senang dibawa kemana-mana
  3. Mencerahkan kulit muka 
  4. Memberi kesan 2 kali ganda sebagai pelindung matahari
  5. Bintang merah jambu berfungsi untuk menyamaratakan kesesuaian tona kulit wajah
  6. Memberi kesan nude dan natural look kepada si pemakai


Cara Penggunaan :

Sapukan CHU CHU TONE UP SUN STICK pada wajah dan ratakan dengan berus lembut yang disediakan. 


Step pemakaian New Face Duo Stick & Chu Chu Tone Up Sun Stick

Review dari Yaya :

Untuk mereka yang sukakan keserderhanaan dalam solekan sememangnya Chu Chu Tone Up Sun Stick sangat sesuai dengan korang sebab hasilnya sangat natural persis wanita korea! Hihi. Untuk Yaya sendiri yang kulit wajah tak berapa nak flawless, Yaya jadikan Chu chu Tone Up Sun Stick sebagai basic make up sebelum menambah solekan lain. Yang bestnya kulit muka terasa lebih moist dan kulit muka Yaya yang kering pun dapat diatasi. Dan sememangnya Yaya paling suka dan jatuh cinta dengan New Face Duo Stick! Serius benda wajib bagi semua wanita. Blackhead dan whitehead Yaya terus berkurang dan kulit dibahagian yang disapu jadi lebih lembut. Pore tightening tu pula memang sangat membantu mengecilkan liang pori hidung Yaya. Kesan sejuk tu memang sangat melegakan kulit sampai tak tersedar Yaya sapu satu muka sebab sejuk dan best sangat! ^_^


Harga untuk setiap stick ialah RM149. Tapi kalau korang beli keduanya sekali iaitu New Face Duo Stick & Chu Chu Tone Up Sun Stick, harganya cuma RM249


Jangan lupa rebut peluang untuk beli dengan harga promo! ^_^

Untuk maklumat lanjut dan pembelian :




Terima kasih sudi baca

Dec 14, 2017

Fenomena Pinkfong dan Baby Shark | Jangan lupa sertai Baby Shark Challenge!





Mukadimah dia nah silakan tatap bakal besan Yaya. Cantik kan nama dia aidasue muahaha! Finally dapat jumpakan dua ketoi cinonet Dahlia dan juga Aayiz hihi. Excited sungguh lahai nak jumpa Pinkfong haritu pagi-pagi dah bersiap dan menanti Pinkfong di One Utama. Dahlia pun Yaya dah siap bagi makan bubur pagi-pagi tu bagi dia senang hati nak jumpa Pinkfong.


Siapa tak kenal Pinkfong weii kami ni laki bini nak bagi anak leka laju je buka video lagu Baby Shark doo doo doo. Memang Dahlia suka sangat laa Pinkfong punya lagu Baby Shark tu. Mana taknya bila lalu je iklan Pinkfong kat tv, terus dia fokus je tengok iklan dari Astro Circle tu. Tapi sebenarnya ibu dia ni yang terlebih excited. Comel ok Pinkfong tu sebab warna dia pink! :p



Masa Yaya sampai dalam pukul 10 pagi tu awal lagi sempat Yaya snap gambar ni dari tingkat atas. Tuddiaa ramai gila orang walaupun event masih belum start. Masa ni semua orang dah ambil space masing-masing. Kat tingkat atas ni pun semua mak ayah dah cop space untuk berdiri nak tengok Pinkfong punya pasal. Hebat sungguh penangan Pinkfong dan Baby Shark ni.


Selain dari menanti kedatangan Pinkfong dan Baby Shark, kanak-kanak yang hadir turut tidak melepaskan peluang untuk menyertai aktiviti yang diadakan di booth yang disediakan. Macam-macam aktiviti yang ada! Memang best la sebab boleh menang pelbagai hadiah. Beratur panjang pun takpe asalkan boleh join games dan aktiviti yang disediakan ^_^




Disini turut terdapat booth untuk pre order barangan Pinkfong. Aduhai Yaya geram sangat tengok plushies semua tu comel-comel! Geram tengok bantal Pinkfong yang besar tu. Rasa nak belikan Dahlia nanti :)




Antara aktiviti lain yang turut diadakan. Memang seronok! 




*Malu malu kucing*


Masa ni semua kanak-kanak termasuk Yaya dah ambil tempat dan bersedia menunggu Pinkfong nak keluar. Tak sabar nak joget lagu Baby Shark la tu hihi


Ya ampun comelnyaaaaa


Pinkfong bersama orang kuat Astro ketika sesi bergambar.


*opss I termasuk TV hahaha*

Lagu Baby Shark juga kini telah dialih bahasa ke Bahasa Malaysia iaitu "Bayi Yu". Mula-mula memang janggal sikit sebab dah biasa dengar lagu Baby Shark kan tapi lama-lama dah sebati pula dan sedap didengar haha.

Smartstudy bersama Pinkfong kini telah menyediakan 70 lagu terbaru termasuk lagu Bayi Yu dan juga 4 lagi buah lagu yang akan ditayangkan di Astro Best. Untuk pelanggan Astro sedia ada yang ingin membeli saluran Pinkfong, korang boleh beli dan dapatkan tontonan video muzik Pinkfong selama 5 hari dengan harga RM10 sahaja.



Nak beli lagu Pinkfong dan juga anak patung yang comel ni? Mudah je! Caranya ialah :

1. Beli saluran Pinkfong di Astro 481 untuk RM10 bersamaan 5 hari tontonan, atau lawati laman web Astro First.
2. Sambungkan PVR untuk muat turun dan tonton muzik video Pinkfong di on demand.
3. Untuk pembelian plush doll dan Pinkfong soundbook, boleh dapatkan menerusi aplikasi Go Shop atau di laman web Go Shop


Antara mommies yang hadir di Fun Escapade yang bertempat di New Wing @1utama tadi. Semangat okay nak jumpa Pinkfong yang comel gila tu๐Ÿ˜‚๐Ÿ’• . Kalau korang nak tahu lagu Baby Shark yang famous tu sekarang dah ada dalam Bahasa Malaysia iaitu ‘Bayi Yu’! Boleh dengar lagu baru tu bila korang slide ke kiri๐Ÿค— . Lepas ni korang boleh dengar lagu ‘Bayi Yu’ dan empat lagi lagu baru Pinkfong secara ekslusif di Astro Best dan On demand . Boleh juga dapatkan barangan PinkFong secara pre-order di Go Shop sekarang. Comel2 sangat tau ada plushies, sound books dan lain-lain๐Ÿ˜✨ . Jangan lupa temujanji berjumpa Pinkfong pada Sabtu 9/12 dan Ahad 10/12 di One Utama tau! Ada banyak aktiviti menarik dan boleh menang macam2 hadiah๐Ÿ˜˜✌๐Ÿป . #BayiYu #BabyShark #SchoolsOut #BabySharkDancewithAstro #Pinkfong @astrocircle
A post shared by Malaysian Blogger (@yayanatsumi)

Nak menang hadiah dari Pinkfong? Jangan lupa join Baby Shark challenge!


Korang ada baby atau anak nak ajak berjoget lagu Baby Shark? Haa jangan lupa join okay senang je caranya!

1. Rakam video anak korang menari lagu Baby Shark
2. Upload di Instagram atau Facebook dengan hashtag #BabySharkChallenge #BayiYu #BabyShark #Schoolsout #babysharkdancewithastro 
3. Tag @astromalaysia sekali dan jangan lupa pastikan akaun IG dan FB korang tu Public okay!



Sempat Yaya berjoget dengan Dahlia masa event haritu fuhh tak senang okay nak joget dengan Baby nampak nau macam mak lagi excited hahaha. So korang boleh challenge baby kita ke? :p Jangan lupa join tau! 




Untuk maklumat lanjut :

Website : http://www.astro.com.my/
 Facebook : Astro
Instagram : @astromalaysia
Go Shop : Pinkfong



Terima kasih sudi baca