Mar 10, 2015

TriGold EyeCare : Buat mereka yang mempunyai masalah rabun mata, silau mata atau kabur macam yaya!

Assalamualaikum semua 



Sejak dua tiga menjak ni, masalah silau yaya makin tidak dapat dibendung sampai sakit kepala. Dan yang terbaru, yaya dah rabun. Asyik asyik mengadu kat siti angah, kawan kawan dan juga AFS. Agaknya diorang pun rimas dengar yaya mengadu. Huhu. Ada orang nampak cantik kacak dan bijak bila pakai spec dan yaya suka sangat orang pakai spec ni sebab mereka memenuhi kriteria tersebut. But not me! Kalau yaya pakai spec, yaya nampak macam makcik makcik atau budak nerd yang senang dibuli. Huh. Inilah kesan bila kita selalu buat kerja dalam gelap as masa yaya diploma dalam IT programming dulu, yaya suka buat assignment dan coding dalam gelap depan laptop. No no tak baik okay! Main hp pun sama, slowkan brightness hp tu dulu. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak mata rabun, kena pakai spec ke? Tamooooo huhu






Tapi jangan ingat yaya senang senang nak biarkan kesihatan mata yaya semakin memburuk ye! Yaya dah ambil langkah menjaga kesihatan mata dengan produk dari Legacy iaitu TriGold Eye Care. Macam satu anugerah untuk yaya bila produk ni keluar. Yaya memang bersemangat nak minum and now dah nak masuk botol kedua! 








Kalau sebelum ni yaya nak tengok subtitle kat tv pun semakin kabur dan double, nak tengok signboard masa drive kena dalam jarak dekat baru yaya nampak atau nak tengok menu masa nak order fast food pun asyik kena kecikkan mata, sekarang Alhamdulillah mata yaya semakin membaik! 



Antara testimoni yang memang daebak! 





PRODUCT INFO TRIGOLD EYECARE 
(minuman kesihatan untuk masalah rabun mata, silau mata, penglihatan kabur dan sebagainya) 


Kegunaan/Khasiat :
• Membantu mencerahkan penglihatan mata. 
• Mempunyai kandungan antioksida yang tinggi.
• Melindungi mata dari sinaran yang tidak elok. 
• Mengurangkan masalah rabun mata dan silau
• Mencantikkan mata dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata. 


Cara guna : 1 sudu besar, 2 kali sehari selepas makan. 


Formulasi :
1. Lutein 1.00 
2.Ekstrak Bilberry 1.00 
3.Ekstrak Sunflower seed 1.00 
4.Ekstrak Carrot 1.00 
5.Ekstrak Tomato 1.00 
6.Ekstrak Broccoli 1.00 
7.Ekstrak Elderberry 1.00 
8.Ekstrak Apple 1.00 
9. Lain-lain 92.00 



Isi Kandungan:

Lutein berfungsi untuk melindungi fungsi penglihatan, mencegah katarak mata dan memperkuatkan retina. 

• Ekstrak Bilberry. Digunakan mengatasi gangguan pembuluh darah dan penyakit mata kerana mengandungi zat aktif yang disebut antosianosida atau lebih dikenali dengan antioksidan.

• Ekstrak Sunflower Seed merupakan sumber yang sangat baik dari vitamin E dan bertindak sebagai antioksidan. 

• Ekstrak Lobak Merah berfungsi untuk mencerahkan penglihatan mata disamping membantu menguatkan imuniti, memperbaiki pencernaan, menormalkan metabolisme.

• Ekstrak Tomato bertindak untuk mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.

• Ekstrak Brokoli mempunyai beberapa zat gizi seperti vitamin A, B, C, K, dan mineral seperti kalsium juga zat besi bertindak menjaga kesihatan mata.

• Ekstrak Elderberry berfungsi merawat mata yang kabur.

• Ekstrak Apple berfungsi memberikan kesihatan pada mata dan penglihatan.



FAQ 
=== 

Menyusu bayi boleh minum ?
================== 
- Boleh tiada masalah, kandunganTrigold ini selamat untuk bayi dan juga ibu. Mengandungi herba dan buah- buahan sahaja

Mengandung boleh minum ?
================== 
- Boleh tiada masalah, kandungan Trigold ini selamat untuk bayi dan juga ibu. 

Sebotol boleh tahan berapa lama ? 
======================= 
-Sebotol boleh tahan 10-12 hari bergantung pada penggunaan. Jika masalah teruk, disaranan ambil 4 sudu sehari, 2x pagi sebelum makan dan 2x malam sebelum tidur. 

Kalau Power tinggi boleh sembuh ke ?
======================= 
- Jika power tinggi sangat kena consume lama sikit disamping jalani latihan focus mata setiap hari. Untuk yang power kecil, InsyaAllah memang nampak kesan.


Trigold Eyecare khusus untuk :
  • Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh 
  • Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 
  • Mencantik dan Melembabkan mata yang lesu 
  • Sesuai untuk Masalah mata berair
  • Melegakanmasalahgatalmata ( resdung ) 
  • Hilangkan masalah mata kering sembuhkan masalah mata merah Pulihkan masalah Rabun malam




HARGA :
Sebotol RM45/49ss (Normal EXclude postage)
3 botol RM135/140ss (Normal EXclude postage)

PROMOSI : 3 BOTOL RM120/130SS




Wow!! Ada promosi lah! Beli 3 botol terus jom!


Nak tengok testimoni lain?

Video Testimonial:

Testimonial:

ikontrigold :

Instagram: @ubatmata
Hashtag: #trigoldeyecare



Untuk maklumat lanjut, layari facebook fanpage TriGold Beauty dan Legacy Secret Trading





Yaya sudah. Anda bila? ^_^



Terima kasih sudi baca 



6 comments:

  1. dah lama nmpak produk ni... tapi takot nk try... http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. interesting.. Bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
  3. memang berkesan ek?.. nk try, tp x konfiden..

    ReplyDelete
  4. wah !! menarink ni..

    CN follow sini #1282 dari http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/giveaway-cash-rm500.html

    ReplyDelete
  5. comel le model ni.. heeee

    ReplyDelete
  6. Anonymous12:11 AM

    Salam .. nak tnye .. kalau yg jenis pakai lense tu, kalu minum ni ade kesan tak ? . Ke kene stop using lense .. ? .

    ReplyDelete