Mar 20, 2015

KFC Blogger Party and Zinger Rice Wrap

Assalamualaikum semua 





Hai! Dah cuba Zinger Rice Wrap dari KFC? Yaya dah. :D
*untuk pengetahuan, KFC adalah makanan kegemaran yaya yang akan kekal sepanjang zaman as AFS juga suka makan KFC snack plate ayam peha dan perisa original. Hewhew



Sajian seimbang dan berkhasiat yang pertama dari KFC yang menggabungkan nasi sebagai inti. Selain itu, KFC Zinger Wrap mengandungi kepingan Zinger kegemaran ramai yang dibalut dengan tortilla 9-inci yang enak berinitikan nasi Colonel, sayuran segar seperti tomato, bawang, timun rangup dan sos mayo-limau. Pedepoww! Harga? Cuma RM 4.90 je! Kalau nak beli set combo pun boleh. Ada tambahan kentang goreng dan air Mountain Dew yang cuma berharga RM 7.80. Memang berbaloi dan mengenyangkan!




Sedapnyaa. Memang yaya suka sangat. Kalau lapar teghuk yaya boleh makan dua! Pedas pedas manja, sos mayo, sayur segar, semua yaya suka! Hee







Sambil makan, kami semua beronok ronok main games! Haha besttt dan havoc kecoh satu KFC Pavilion tu!




Kami team dari RUBY! Gagah perkasa dan sporting gila! Huehue




Jumpa Kak Rara yang comel. Dah ada anak okay. Still maintain cun.




And this is my partner in crime. Gila tau. Dah la kena paksa sukarela pergi depan. Lepas tu yaya kena balut tisu seluruh badan! Sumpah lawak weyy. Malu sampai panas muka yaya hahaha lawakkkk!! Tapi kenalah sporting kan! Thank you team mate Ujuuuu! HAHA







Alhamdulillah we make it. Menang no 1 dan dapat hamper coklat worth RM100+ . Banyak lagi games yang KFC buat untuk kami. Kotak beracun, Chicken dance, Menyanyi, Buat Anuar gelak dan macam macam lagi laa. Memang seronok sangat bila dapat berjumpa dengan blogger yang kita kenal melalui laman sosial je. Lepas tu dapat kawan baru. Lepas tu berbaik dan mula rapat. Pergh. I feel blessed kot! :'D




Thank you KFC Malaysia atas layanan yang sangat sangat baik terhadap kami. Hargai sangat! Semoga KFC terus maju jaya dengan menu yang awesome dan memenuhi citarasa rakyat Malaysia. Cuma satu pintaku, jangan tukar resepi ayam perisa original tau. Lejen tu.




Terima kasih sudi baca 



2 comments:

  1. mana gambar kena balutnye??? :(

    ReplyDelete
  2. mana gambar kena balutnye??

    ReplyDelete