Sep 10, 2014

Cabaran30Hari : Hari 10 : Apa di dalam handbag yaya?


Assalamualaikum semua 





Salam Hari Ke - 10 #Cabaran30Hari.








  • Wet tissue
  • Dry tissue (tetiba)
  • Hand sanitizer
  • Losyen Vaseline 1
  • Losyen Vaseline 2
  • Pendrive putih yang selalu nak hilang
  • Pendrive Gold 
  • Notebook dan Pen sedap
  • Kunci kereta
  • Wallet
  • USB cable
  • Perfume cenonet Hugo Boss Orange untuk standby ahh suka bau dia lepas Midnight Fantasy.
  • Simple moisturizer 
  • Bedak johnson
  • Lipbalm Vaseline
  • Lipbalm terlajak laris
  • Cell phone juga





Because I am so simple like that.




*Kalau dulu rasanya yaya bawak meja solek pendua dalam beg. Sekarang yaya dah besar. Haha




Terima kasih sudi baca  




#Cabaran30Hari

10 comments:

  1. Wahhh byknya losyen... mesti lembut je tgn kak yaya.. ena bab losyen losyen ni memang malas nak pakai.. T.T

    ReplyDelete
  2. make up dan wanita, xpernah lekang. hehehe

    ReplyDelete
  3. Still byk juga tu yaya.. Semua ada.hihi

    ReplyDelete
  4. amboiiiiii banyaknya toilettries dia hehehehhe

    ReplyDelete
  5. heheh..lebih kurang la kita. pendua meja solek. kekeke

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini.Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
    Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  7. sikit je barang nyaa.. mesti beg ringan kan.. hi3

    ReplyDelete
  8. amboi.. macam macam gak ada dalam handbeg yaya ya.. biasalah perempuan lebih kurang je.

    ReplyDelete
  9. fuh banyak yer. cam acul dlm bag sandang ada notebook, pen, powerbank, wallet n bisnes kad. kalo tak pakai bag sandang mmg xleh nak bawak semua ni huhu

    ReplyDelete
  10. No wonder so convebuebce.. mcm poket doraemon bak kata orang..

    ReplyDelete