May 18, 2015

Yaya Natsumi Konvo. (Awas! Muatan Gambar Melimpah Ruah)

Assalamualaikum semua 


Alhamdulillah yaya telah selamat menjadi alumni UiTM. Dalam kad matrik baru yaya, yaya merupakan pelajar UiTM Puncak Alam tapi sebenarnya dari mula sampai habis kelas yaya cuma berada di UiTM Shah Alam je. Hehe. Kad matrik lama hilang lepas fakulti berpindah ke Puncak Alam. Lepas tu jumpa balik. Haishh yaya. Ok dah malas sembang. Nak coretkan gambar kenangan dari pre convocation dengan kawan kawan sampai hari konvo sebenar. Jangan cakap apa apa tau. Tengok aje. :p















































Alhamdulillah for everything. I just love them. I do. :'D



Credit Pictures :












Pictures tell the story :'D


Terima kasih sudi baca 


11 comments:

  1. Alhamdulillah, congrats Yaya, all the best in your future undertakings, akak tumpang happy untuk Yaya...

    ReplyDelete
  2. tahniah yaya..selamat menjadi alumni.. sambung master x?

    ReplyDelete
  3. Congrats Yaya! Suka tgk pics convo camni, kenangan manis seumur hidup :-)

    ReplyDelete
  4. Wahh tahniah kak dah tamat belajar.. cantik2 gambar semuanya, akk pun cantik

    ReplyDelete
  5. congrats yaya! happy betul haa, ni mesti senyum sampai ke tidur, hehe ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah dear !!muuuahhhh

    ReplyDelete
  7. wah, gambar titew ada dalam blog fames yaya juga, thank yaya ^_^

    ReplyDelete