May 21, 2015

SyaLaa BB Cushion Cream SPF50PA++/PA+++

Assalamualaikum semua 



Hai hello. Sebelum photoshoot, kita pakai Syalaa BB Cushion Cream dahulu! Memang best tau! Make up yaya bertahan sehingga selesai photoshoot dan yaya langsung tak touch up sebab memang make up masih okay. Hehe


SyaLaa BB Cushion Cream 5 Dalam 1

Wawa Zainal kenapa awak omey sangat geramnyaaa :*



1) Menyegarkan – Ia menyegarkan dan melembabkan kulit wajah anda.
2) Merawat – Sebagai make up dan merawat kulit wajah anda.
3) Mencerah – Fungsi pencerahan 5 kali ganda dari biasa.
4) Melindungi – Melindungi kulit anda dari sinar UV.
5) SPF – Mengandungi SPF yang tinggi. (SPF50PA++/PA+++)




Bagi mereka yang mempunyai liang pori yang agak terbuka, disyorkan untuk memakai Pore Silky Balm ini untuk menutup liang pori muka uols dan memberi kesan yang lebih rata dan awesome. Gitchews. Tapi ini adalah edisi pek trial dan uols kena rebut harga promosi yang ditawarkan untuk dapatkan Pore Sily Balm ni secara percuma. Best kan best kan! 


Kalau nak tahu khasiat 10 bahan utama yang terkandung dalam SyaLaa BB Cushion Cream ni, baca manfaat dibawah perlahan lahan tau! ^_^

1) Aloe vera – Menyejukkan kulit. Memiliki fungsi yang bagus untuk merawat kulit wajah yang
sensitif.
2) Jojoba – Mengawal kulit yang berminyak dan mampu merawat masalah jerawat. Melindungi dari sebarang bakteria dan merupakan agen anti penuaan.
3) Squalene – Pelembab semulajadi untuk kulit kering. Anti oksidan dan anti penuaan.
4) Centella Asiatica – Menyembuhkan luka dan menghilangkan parut.
5) Freesia Refracta Extract – Penyaman kulit.
6) Lilium Candidum – Menyejukkan kulit. Membantu menyembuhkan dan menghilangkan bekas luka dikulit.
7) Narcissus – Anti penuaan , anti tumor dan wangian.
8) Jasminum Officinale – Mampu mengatasi jerawat. Dapat mengatasi radikal bebas dan anti penuaan.
9) Chamomile – Bertindak sebagai anti radang, antiseptik dan regenasi kulit. Membantu proses penyembuhan  sel kulit yang rosak, merawat wajah berjerawat serta merawat kulit wajah yang sensitif.
10) Ekstrak Bunga Mawar – Ekastrak bunga mawar sememangnya berkesan untuk merawat kulit, berupaya mengecilkan pori-pori  dan mengawal kulit yang berminyak.


Rujuk cara pemakaian yang lebih efektif seperti dibawah :





Memang yaya sukaaaaa sangat la SyaLaa BB Cushion Cream ni. Selain mempunyai kadar SPF yang tinggi iaitu sebanyak SPF50PA++/PA+++ , muka tak terasa berat macam tepek bedak tebal pun. Sangat mesra dengan muka yaya. Lagi lagi bila SyaLaa BB Cushion Cream ni dah blend di muka, memang boleh rasa daya serapan tu dan juga tahan lama okay!  Very recommended! ^_^


Yaya dah cuba dan ternyata memang bagus. Kalau uols nak juga, yaya sarankan uols cepat cepat beli sementara mereka tengah buat promosi ni. Dapat refill dapat Pore Silky Balm dan dapat Pouch baldu yang sangat comel denagn harga yang sangat berbaloi. Tunggu apa lagi dong?


Limited Offer!!

RM129.90/SM RM139.90/SS
+ SPECIAL FREE GIFT
- REFILL (PEK ISIAN SEMULA) 
- SyaLaa Pouch
- SyaLaa Pore Silky Balm ( PEK TRIAL )


Untuk info, maklumat lanjut atau berminat menjadi stokis, sila call atau klik link dibawah :

Contact no : 03-87414957 / 0182393947/0182441506




Terima kasih sudi baca 


5 comments:

  1. Sangat omey..
    very confidence...
    tq darling

    ReplyDelete
  2. mcm best je bedak ni tpi harga tu... perghhh.. hehe

    ReplyDelete
  3. Makin cun la hadek sorang ni..

    ReplyDelete
  4. makin cantik la yaya ni..

    ReplyDelete
  5. patutlah berseri je muka..

    ReplyDelete