Jun 3, 2011

Thanks The 7th Muffins ♥

Siapa yang ingat tu, ingat tak entry yang ni? SINI




Ok semalam baru dapat. Sedap gila. Basah basah dia sangat dicintai oleh anak tekak.
Haruslah anda semua menghadiahkan kepada yang tersayang bila mana anda mahu dia menghadiahkan kembali sebuah senyuman untuk anda. Ataupun anda boleh menjadi buruk siku dengan meminta dia kembali seketul The 7th muffins untuk dirasa anak tekak anda yang sedang jelouse juga.



Paling suka blueberry! Tapi yang lain pun super sedap jugak cuma blueberry super sedap kuasa dua. (ikut citarasa anak tekak anda)


Tinggal lagi 7 ketul. Kalau nak meh datang rumah. Okbai. ♥

10 comments:

  1. aku puasa arini..tergugat iman taw..urghhhhh!

    ReplyDelete
  2. wahahhahaha! sdap! nk jugak!
    t ko pulk post kat aku!! grr

    ReplyDelete
  3. aloo! bestnye! dah lame nk tapi tak dapt2 lg

    ReplyDelete
  4. tak basi ker main pos2

    ReplyDelete
  5. yuyu : hah? puasa? alamak aku teringat lah aku kena ganti lagi 5 hari :O

    ReplyDelete
  6. asip : heh. mmg sedap. :p

    ReplyDelete
  7. gincupink: kena order cepat orang tu nak g umrah.. :)

    ReplyDelete
  8. naz : hari ni buat, hari ni pos, esok dapat dah.. lagipun muffin tahan lama..

    ReplyDelete
  9. ada lagi tak muffin ?

    ReplyDelete
  10. nak jugakk..! mesti sedap kan.. :)

    kalau sy buat mesti mesti mesti lagi sedap! :D

    ReplyDelete