Jun 17, 2011

Finally. Setelah begitu kosong.

Awak kite ada header baru dah. Ayeem ayam buat. Tapi bayar lah tau. Header ni sangat menepati citarasa gedik gedok yaya. Sesungguhnya yaya tahu ayeem mesti rasa nak lempang bila banyak sangat kerenah yaya nak itu nak ini tangan terkepak lebih la jari teruncing sangat lah. haha. Memang dia penyabar kot melayan peel pelanggan. So here, ayuh goyang2 kepala anda macam ni. Ke kiri ke kanan. Ke kiri dan ke kanan. *sambil kemam mulut.





*Masa mula2 dapat header ni yaya tergelak2 sampai berair mata. Gedik sangat kot header ni. hahadoyy

34 comments:

  1. yaya, cantik nya header baru..farah nak jugak..mahal tak??
    hehehe

    ReplyDelete
  2. comel je :)
    background blog kite same kaler, hehe. tp disebabkan dla xde header & dlm proses nk wat, kne privatekn blog dlu. isk2.

    ReplyDelete
  3. terbaik lah ada header baru tu ! jeles !.. haha :D

    ReplyDelete
  4. waaaa... cantik...

    ReplyDelete
  5. cantiklah i likeeeeee. berapa ek kalau nak mcm ni? hehe

    ReplyDelete
  6. comel :D siap ada rama2 terbang2 lg tuu

    ReplyDelete
  7. gedik2 pon tapi comel tau! haha.. lawak pulak tgk kpala yaya..

    ReplyDelete
  8. naseb kepale lentok2 jer...kalo pusing2 kn pening....

    ReplyDelete
  9. weh...pening aku tengok kepala ko..hahahahaa

    ReplyDelete
  10. hee. thanks semua. untuk lebih lanjut sila berhubung dengan ayeem tu. Harga dia follow design macam mana yang uols nak. :)

    ReplyDelete
  11. sweet sangat :)
    nak juga. hee.

    ReplyDelete
  12. omelnyeww yaya headers tuh, *nada jelesh awwww. nak jugakkk ayemmm! *kelip-kelip mata manja gitu ;)

    ReplyDelete
  13. serius!! mmg cantik header ni!! jom kepala ke kiri dan kanan..smbil rama2 berterbangan..cewah!

    ReplyDelete
  14. weee..cumel lorh..kepala goyang2..hehe..nice header :)

    ReplyDelete
  15. comel2..t tambah ada angguk2 geleng plak..(^^~

    tengah kiri kanan gak ni..hehehe

    ReplyDelete
  16. yaya,lawa gila ah header,ngancemmmm gitu :D

    ReplyDelete
  17. walaweeee.. gilak semart!! :D

    ReplyDelete
  18. http://amethyst89saphire.blogspot.com/2011/06/giveaway-anisumbrella-boutique.html

    yay ~ come and join !

    ReplyDelete
  19. wakakakaka..suka baca entry yg niee, yeaayy header baru! kuikui ayeem sgt tabah melayani kerenah pelanggannya..hahaaha :D

    www.alyaesprezzo.com

    ReplyDelete
  20. Ewah ewah! Semakin ramai bloggers yang bertukar kepada flash headers.

    I nak ikut ker tak nak nak ikut ker tak nak tak ikut ker nak tak...

    Entri terbaru:  Gambar Dulu-Dulu...

    ReplyDelete
  21. seriussss COMEl!
    aku suka header ni.. beli kt sapa?/ ayeem?

    ReplyDelete
  22. wah!!cumillnya header!!!:)

    ReplyDelete
  23. wooo. untung la si ayemm. buat bisnes. wuh wuhh. keje mmg superb kan.

    ReplyDelete
  24. hahaha..comel2..berbaloi kan..=)

    ReplyDelete
  25. Kpale ko tu kan,dah mcm nk kene lempang btol2 doh!! grrr

    ReplyDelete
  26. waaaahhh..abe ayeem ke buatkan...kiut sgt!.. ;)

    ReplyDelete