Apr 17, 2016

De'xandra Perfume : Yang mana satu pilihan Yaya?

Rasanya mesti ramai pernah dengar jenama perfume De'Xandra kan? Femes emes sangat lahai jenama ni. Tu yang tetiba rasa nak buat entri ringkas tapi penuh keterujaan ni :p


Izinkan seorang Yaya Natsumi feeling feeling wangi bersama De'xandra yang berinspirasikan dari Fresh Blossom by DKNY . Howargh memang favorite lah yang ini. Bau dia soft dan sweet sweet gitu. Sebenarnya Yaya banyak juga wangian kegemaran macam Midnight Fantasy, Paris Hilton, Ralph Lauren, Gucci Flora, DKNY Be Delicious dan lain-lain yang bau dia soft soft sweet tak pun bau manis gula-gula haa tak tahu la kenapa suka bau cenggitu. Memang Yaya suka la. Hihi. Adalah beberapa botol yang memang Yaya beli original. Terutama perfume favorite Yaya, Midnight Fantasy Britney Spears. Tapi bila dah tua-tua ni terfikir kenapalah nak pergi ofis pun pakai perfume mahal. Membazir je. Ni hah dah ada orang buat elok sebijik sama bau macam ori, maka ayuhlah berjimat dengan De'xandra Perfume.


Jom usha Top Perfume yang menjadi pilihan kebanyakan wanita.



Kebanyakannya dalam senarai ni memang favorite Yaya. Memang semua ni sedap wangi wangi baunya. Yang paling penting, tak memeningkan. Yaya pantang sikit kalau perfume yang buat pening kepala ni. Huhu



Yang ini pula Top perfume pilihan jejaka.
Picture

Sesuai untuk mereka yang sentiasa menjaga penampilan diri, janganlah confident sangat tak pakai perfume okay. Paling habuk pun pakailah losyen, deodoran atau cologne. Tapi lagi molek, semburlah perfume sikit bagi kita rasa selesa dengan aroma badan kita dan juga untuk keselesaan orang lain yang bersama dengan kita. Kita pun rasa yakin nak berdepan dengan masyarakat ;)

Apa istimewanya Perfume De'Xandra ni?

1) 35ml , EDP perfume (Tahan lama)
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

Dah la harga berbaloi, pulak tu sesuai sangat kalau nak buat hadiah untuk yang tersayang. Hadiah harijadi boleh, hari ibu boleh, hari bapa boleh dan nak buat sebagai hadiah hantaran pun okay sangat tau! :D

Nak usha perfume yang lain? Nah senarai perfume keluaran De'Xandra. Semua ngetop ngetop gitu!

Pernah dengar tak ayat, "Biar tak cantik janji wangi" tu lah Yaya pegang! Hahaha. Kadang-kadang kalau lupa pakai perfume tu, lekas-lekas pakai losyen yang memang Yaya standby dalam beg. Mana tahu lepas ni De'Xandra keluarkan losyen wangian macam perfume kan? Bestnya! Sebab Yaya suka pakai losyen. Hihi

Untuk pengetahuan korang, Nabil Rajalawak dan juga isteri beliau Zira, merupakan duta untuk wangian De'Xandra. Wangian ini juga pernah dipromosikan di rancangan MeleTOP dan EraFM. Haruslah duta promote kan sebab Nabil sendiri merupakan pengacara dan penyampai radio. Hihi

Untuk maklumat lanjut dan pembelian :
Phone No: 013 264 4310 (LIA)

Terima kasih sudi baca 

2 comments:

  1. best..wangi dan tahan lama kan...hehe

    ReplyDelete
  2. femesnya minyak wangi ni

    ReplyDelete