Apr 5, 2016

Cek Lawa Pemutih Ketiak



Ehem ehem. Straight to the point gitu tajuk entri kita ye. :p

Siapa kat sini ada masalah ketiak tak cantik, berdaki, berparut, berbau dan macam-macam 'ber' lagi, memang molek sangatlah uols semua cuba Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak ni. Ianya berfungsi sebagai agen penghapus daki-daki degil di bawah lengan kita dan dalam masa yang sama, merawat kulit bawah lengan kita menjadi lebih cerah dan sihat.



Cek Lawa Pemutih Ketiak juga boleh dijadikan sebagai pengganti deodoran sekaligus bertindak sebagai pemutih ketiak. Jimat baq ang! Tak payah beria nak beli banyak-banyak benda untuk merawat masalah bawah lengan awak tu. Dengan Cek Lawa Pemutih Ketiak, semuanya All in One sahaja. ;)



Tekstur Cek Lawa Pemutih Ketiak yang sangat lembut, tidak melekit dan meresap dengan cepat apabila disapu.



Kebanyakan pengguna termasuk Yaya sendiri memang berpuas hati dengan Krim Cek Lawa Pemutih Ketiak ni. Jujur kata, memang nampak perubahan bawah lengan Yaya dalam masa seminggu Yaya guna. Tu yang sebab seronok sangat nak update review ni. Hihi. 


Yang bestnya, bukan setakat boleh pakai kat bawah lengan sahaja, ianya juga boleh disapu di bahagian tersorok yang lain seperti siku, buku lali, punggung (untuk melembutkan kawasan punggung dan mencerahkan selulit), lutut dan kawasan celah pelipat peha. 


Cek Lawa Pemutih Ketiak ini sangat sesuai untuk golongan isteri yang sentiasa ingin menjaga penampilan di mata suami tersayang dan juga untuk mereka yang bakal berkahwin. Tahu jelah zaman sekarang ni bukan macam zaman kita dulu, orang tua dulu selalu jaga penampilan dengan pelbagai cara tradisional yang merumitkan lepas tu nak cari bahan-bahan tu lagi bukan senang. Seiring dengan arus pemodenan, kesemua bahan tersebut telah diolah dalam bentuk krim dan memudahkan kita sebagai wanita untuk menjaga kecantikan diri. Gittew! :p



KELEBIHAN Cek Lawa Pemutih Ketiak

- 100% ekstrak herba semulajadi
- Kaya dengan vitamin c dan mineral
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
- Mencerna sel-sel kulit lama
- Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
- Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
- Dapat melembabkan kulit
- Bau yang wangi

Dan juga mengandungi :

- Vitamin C
- Estrak Buah-buahan
- Aloe Vera
- Lemon
- Estrak Timun
- Estrak Green Tea

Jom tengok testimoni dari pengguna :D










RM 30 (Semenanjung Malaysia) RM 35 (Sabah & Sarawak)
(Tidak termasuk postage)

Semua testimoni di atas Yaya juga telah mengalami kesannya tau. Memang positif! Kalau boleh tunjuk, Yaya nak tunjuk dah! Haha! kalau nak tahu kenalah beli dan cuba sendiri okay. Semoga terus kekal cantik dan istiqomah ye semua! ^_^v



Angkat tiyak ciked! Pis yaw! :p

Untuk maklumat lanjut dan pembelian :

Whatsapp :
+60135892721

Facebook Fanpage:
Cek Lawa HQ
Cassia Leaf Malaysia

Instagram :
https://www.instagram.com/hatiwanita_vee/

Alamat :
Cassia Leaf Marketing,
No. 42, Lorong BLM 1/4,
Bandar Laguna Merbok,
08000 Sungai Petani, Kedah


Terima kasih sudi baca 


8 comments:

  1. bagus ni..since preggy ketiak pon berkarat dahh haaa dengan alaahan.opss

    ReplyDelete
  2. hahhaaa.. nak angkat ketiak jugak la yaya... nampak macam minyak rambut lelaki botolnya. kalau ada yang jenis spray tu lagi best..

    ReplyDelete
  3. BOLEH PAKAI MASA SOLAT TAK?

    ReplyDelete
  4. nak cuba gak la hihihi....

    ReplyDelete
  5. sib baik ketiak kita x hitam eh eh

    ReplyDelete
  6. nak tgk tiyak.. ekekeke.. btul2 bkesan eh? tpengaruh dah ni..

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:50 AM

    tgk cam kenal...kwn anis kn.

    ReplyDelete
  8. Anonymous9:29 AM

    Nak tanye, kalau pakai kat celah peha boleh tak?

    ReplyDelete