Oct 17, 2011

Kekal segar bersama Libresse di parti! Wohoo!



Minggu lepas aku terima bungkusan comel dari pihak Libresse yang didalamnya terdapat berkeping keping tuala wanita empuk selesa berbagai jenis. Terkejut dan terharu. Terima kasih LIBRESSE! Sebenarnya tunggu barang yang diorder online, sekali dapat kotak comel kaler purple sekali. Macam tau tau je period nak datang. jimat la ye dak? hee

oh bukan ini. ini bungkusan rahsia. konon.

Jyeah. kumawaa Libresse. :D





Kenapa dapat free? aku pun tak tahu. tetibe dapat je. ngee. sebenarnya memang dah lama amalkan pantyliner Libresse sebab kalau perempuan ni kita kena sentiasa jaga kebersihan underwear kita. tahulah kadang kadang rasa tak selesa ke ape kan. hah lagi satu ramai perempuan keliru kalau cairan yang dah termelekat kat underwear tu tak sah tau korang kalau bawak solat. sebab tu dikira najis jugak. so make sure pakai dan tukar selalu pantyliner okay! Lagipun pantyliner Libresse murah je yangg. berbaloi sangat! ;) pilihan yaya of course yang kaler biru sebab dia nipis tak rasa macam pakai pantyliner pun :D (tahan segan je ni nak share dengan korang. khof khof. )





Nak menunjukkan betapa confidentnya aku ketika bersama Libresse masa pergi birthday party anak bos dekat The Club Damansara (ini serius entry bodek Libresse), sila jamu mata dengan gambar gambar selonggok dekat bawah *gaya punggah durian dari bakul rotan


Sangary baby. Sayang sangat. Bukankah dia indian yang lawa?


Datuk pun datang! hikhik


Untunglah umur setahun sambut birthday cenggini. budak lain semua jelouse je tengok. termasuk penulis.


Naran yang selalu membantu tak kira sesiapa yang noob seperti aku memerlukan pertolongan.


Artis k-pop dan pasangannya. tettt.


Manager aku. wewitt. :D


Dua dari kiri ni selalu bermanja manja baby masa kerja. Harapnya tak serius. Mengamuk miera nanti. haha. *miera if you read this kita semua rindu awak okay! :')


Ni bos besar. Birthday anak dia lah. Baik sangat okay. sangat. aku ingat lagi time kena transfer HQ sebulan dia suruh semua orang dalam bilik conference keluar kejap sebab nak bagi aku solat. aku rasa nak menangis je. sebab tu nak blah dari ofis dia cepat balik dekat branch je. menyusahkan orang je aku rasa.


Jenny baby cutie cutie.




hai hello. my name is yaya. jika awak dapat scan, saya sedang gunakan pantyliner dari Libresse.



belon ni dia tak kasi cabut dari kotak. kalau tak dah bagi anak jiran dah tau.


Jalan nak ke damansara jem gila oh. aku sampai pukul 9 lebih diorang baru nak potong kek. So faham kan kenapa terbalik lambat. ciss TER yang tak diterima oleh akal sesiapa especially ibu. Sob sob



Kami ialah family yang saling menegur dan bercakap dengan kasih sayang. :')





Akibat pulang ke rumah agak lewat, ibu memberi denda dengan menyuruh puteri kesayangan beliau menaiki teksi ke tempat kerja keesokkannya. dan tiada siapa kisah akan hal itu. tsk tsk *terserot serot hingus sendiri. kamus mana ni.



Kesimpulannya,

CUBALAH LIBRESSE! WOHOO! *terjun dari helikopter

25 comments:

  1. kwn ko tu mcm kajol sudaa..haha

    ReplyDelete
  2. haha nice sharing :) anda memang sporting . yeah ! :D

    ReplyDelete
  3. hamboi, duta libresse la pas ne. hehe~~

    ReplyDelete
  4. libresse?
    uwaa..
    tak tau nak komen hape..

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaaa.1malaysia eh kwn2 yaya.best2!tambah2 dpt free give dpd librese.wah nak jugak!

    ReplyDelete
  6. sis yaya saye kekal cantik :)
    imymoree!

    ReplyDelete
  7. yaya !!! lawa la gaya awak pakai tudung tu. ada tutorial tak?? :) eh eh lari topic plak..hehe. saya pun suka librese . sgt bagus ! :) eh nk tahu tutorial pakai tudung mcm awak.suka :D

    ReplyDelete
  8. suka juga libresse...ritu dapat sekotak free promotion.hehe..

    salam ziarah gojes...;)

    ReplyDelete
  9. mmg best pakai libresse. hehe

    ReplyDelete
  10. yaya sayaannngg dah jadi model libese :)

    ReplyDelete
  11. baju awak sangat cantik. okay jeles. nak satu! -.-

    ReplyDelete
  12. waaahhh promote lebih ni. blh try! muahahahaa. mcm best je?

    ReplyDelete
  13. cantik nye..
    btw,pecah rahsia wak..hihi

    ReplyDelete
  14. Ahaha.Oh boleh jadi duta untuk Librsse.Ganti yuna.hoho :)

    ReplyDelete
  15. hehe, best nyaaa.. :)

    ReplyDelete
  16. cantik baju die...suke:)

    ReplyDelete
  17. lawa siot baju sis! :D
    LIKE IT

    ReplyDelete
  18. yaya sgt comel..huhhu

    ReplyDelete
  19. eh tp mmg best kan pakai librese..lembut je..kita suka.. :)

    ReplyDelete
  20. nice info. nadh pn baru tau. hihihi. maceh. ;)

    ReplyDelete
  21. skirt pink tu lawaaa :D

    ReplyDelete
  22. libresse memang best! dan murah ;)

    ReplyDelete
  23. yaya. macam ku pernah lihat baju itu tapi dimana yer..

    lalink kejer per skg nih? lama la tak jumpa

    ReplyDelete
  24. hahahhaha..tgh scan ni. +_+ ok nmpak da.libresseeee~

    ReplyDelete