Dec 8, 2011

Fakta

Aku baru terbaca satu fakta yang menarik.




"Your pupils dilate when you see the person you are attracted to. Because the nervous system controls the muscles of the irises, the response of the nervous system to different stimuli results in involuntary pupil dilation. Another commonly cited reason the pupils dilate is in response to excitement or sexual arousal. When a person sees something or someone they find very attractive, their eyes may dilate."




Patutlah bila aku tengok baby comel mata aku buntang je sambil sebut "Alalanyanyanya~~~"



Dan aku selalu tengok mata lelaki macam ni bila pandang perempuan cantik seksi. tahi. Aku tak seksi ke pakai shawl?






Oh korang, dah join Giveaway nisa menaip? Hadiah hadiah hadiah (91 kali sebut hadiah) serius best gila. sumpah. Pantas je sistem saraf aku menghantar isyarat kepada otot iris dan terus pupils membutang 90 kali bila scroll down. (paling tak menahan sakura heels tu. pergh)



And of course, aku salah seorang penaja. Ada rezeki lebih apa salahnya. Kalau korang bertuah, boleh manjakan anak tekak korang dengan THE 7th. Mana tahu nasib bertuah korang datang, boleh jadi salah seorang winners. Good luck.♥

36 comments:

  1. yaya seksi apa..
    keh keh keh

    ReplyDelete
  2. Macam mata Am mula2 kenal Him.
    kahkahkah!

    ReplyDelete
  3. seksi gilaaaaaaaaaaaaaaa. hahah

    ReplyDelete
  4. hey yaya, dah lama kamu tak update blog. :D hehe. oh GA Nisa banyak hadiah menarik. so rugi siapa takjoin :D

    ReplyDelete
  5. dear jom exchange banner =)

    www.scrapaperclip.com

    nnti jemput singgah yea =)

    ReplyDelete
  6. lelaki pandang yaya masuk longkang nti, cantik sgt.... huhu :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dah Hey :)
    can you help me on my giveaway? In return you'll get more fans. I 'll ask whoever wanna join my giveaway must like your fanpage. Please inbox me for your response. Thanks :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dah Hey :)
    can you help me on my giveaway? In return you'll get more fans. I 'll ask whoever wanna join my giveaway must like your fanpage. Please inbox me for your response. Thanks :)

    ReplyDelete
  9. nak mata omey bundar macam awok bolehh ? ;p

    ReplyDelete
  10. mata korang eropa

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dah Hey :)
    can you help me on my giveaway? In return you'll get more fans. I 'll ask whoever wanna join my giveaway must like your fanpage. Please inbox me for your response. Thanks :)

    ReplyDelete
  12. seksi tu apa.? biskut eh.?

    ReplyDelete
  13. tahi,mata dorang macam tu bile pandang pompuan seksi je ke?

    *terus tanggal lilitan tudung

    ReplyDelete
  14. kat tempat terang n gelap pown anak mate kembang kecup gk..haa

    ReplyDelete
  15. seksi adalah sejenis bakteria.sbb tu mata ktorg tetbe bulat.prmpn la yg bwk bakteria tu.hua3 ;))

    ReplyDelete
  16. happy new year salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  17. dari mata turun ke hati ni

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum ..
    Niena nak minta sis sponsor untuk GA niena boleh tak ?
    1 item pun boleh la ..
    ni url blog Niena :
    http://nienasofea.blogspot.com/
    email : niena_sofea93@yahoo.com.my

    Niena akan buat satu entry tntang on9 shop sis and Niena akan minta semua contestant like / follow / add on9 shop sis ..

    Niena nak buat GA insyaallah esok ,8/1 - April / May .. Sila respond ..
    Terima kasih ..

    ReplyDelete
  19. tag awak..:)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2012/01/first-giveaway-by-butik-fiqra.html

    ReplyDelete
  20. juling tengok org seksi sangat. hahaha

    singgah sini. nice blog yaya :)

    ReplyDelete
  21. hai jiran rumah sewe dayat..hihii :)

    ReplyDelete
  22. seramnya tenguk mata ni :****

    ReplyDelete
  23. cantik mata tu .. XP

    ReplyDelete
  24. cantik mata tu .. XP

    ReplyDelete
  25. tekejut jap mate tu gerak2// jhehjehje

    ReplyDelete
  26. jom yaya shopping kat my blog byk baju baru

    http://khadijahhishamuddin.blogspot.com/2012/02/jaja-fashion-style-stock-panas.html

    mari shopping baju2 kat sini :)

    ReplyDelete
  27. Mana2 lelaki memang suka pandang perempuan melainkan lelaki tuh gay atau maknyah..so normal la kan?

    ReplyDelete
  28. jika mahu kulit muka yg cntik..mai lar singgah blog ieka..de produk yg menawan ! :)

    ReplyDelete
  29. Dah lame tak terjah sini. heheh.
    Sys, cuba bukak link ni. Muka dia same mcm sys. hihi..

    http://yayahana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. sys ada kembar eh ? nama pun same. hehe. cuba tgk. http://yayahana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. oh new fact!

    ok sekarang dah tahu !

    the dilated pupils are kind of scary.hehe

    ReplyDelete
  32. hang seksi pakai shawl.

    kekeke

    ReplyDelete