Jul 7, 2011

Meet Twin♥

Terasa forever alone gila petang petang sorang sorang dekat rumah. Godek godek gambar dengan Anis time dia datang rumah hari tu. O mann miss her already. 2 hari tak rasa apa. Oh kitorang dah berkawan selama



Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers


Macam korang boleh nampaklah kan. Kitorang berkawan sejak darjah 5 okayyy.
Walaupun dia pernah pindah sabah and now kat perlis, tapi kitorang masih berhubung sampai sekarang. Dia study kat MSU Shah Alam. Dekat tak dekat jugak lah hantar dia hari tu. hee


Mula mula tak tahu nak pergi mana. Nak masuk KL sumpah malas last last berleisure dekat Leisure Mall. hikhik


Orang lain yang shopping aku yang posing lebih. menyampah



We are camwhore! ♥


Awak kite lapauu. Jom makan dekat Oldtown. Mula mula datang aku siap tanya lagi ni halal tak miss? muka serius selamba. haha. Mana taknya aku tengok semua cina, negro je lepak. Most of them student UCSI kat connought tu. Tapi kadang kadang aku takut pergi sana. =.=

Serius rasa dia cina gilaa. Mungkin kalau aku dah pratikkan dari kecik aku boleh makan dengan berselera. Ni banyak minyak bijan Anis kata. Tapi kalau ada cili padi potong layan kot ni. Last last Anis habiskan. Lagipun ok la dia tak makan pedas sangat♥

Ni pulak Asam Laksa dia. Serious ni baru aku boleh telan walaupun tak boleh lawan Laksa Cik Pah. Makan dia punya sebab sedap. Tukar mangkuk. Anis tak kisah. ♥

Yang kiri Air Teh berperisa Kopi dengan hirisan Lemon. Anis punya Lemon madu. Lemon madu tu sedap gila. weh serius pelik kot rasa air aku. =.=

Ramai kata muka kitorang sama sampai mama dia pernah tersilap panggil aku adik(dia anak bongsu). Tapi serius aku rasa muka kitorang tak sama pun. Dia lagi lawa oh. Mungkin sebab terlalu memahami sesama sendiri persamaan kitorang ter'reflect' to each other. wahh. ♥

Muka puas perabih air orang.



Esoknya aku hantar dia balik Shah Alam. Bf dia siap buatkan peta kot sebab aku ni noob gila pasal jalan. Comel je peta tu. Lawa. haha. Oh aku lupa nak bagitau korang. Dia taken okayy. Jangan nak berangan ade awek secomel dia kalau muka korang tak macam Adam AF. Aku rasa bf dia tak suka aku samakan dia dengan Adam. Sorry. hiks.




Btw, diorang dah couple nak dekat 1dekad. wahh ayat aku tak tahan. Aku harap aku dengan bf aku pun boleh kekal macam diorang. Semua masalah aku, aku refer dekat Anis. Nasihat dia semua berguna. Samada korang percaya atau tak, fasa berat yang aku lalui sekarang, dia pun pernah lalui. Dia kata insyaAllah kalau aku lepas fasa berat yang satu ni, lepas ni akan okay. Tapi, kena sabar sebab ambil masa yang lama. Fiuu. Dah macam luahan hati pulak.




Sampai sana bawak dia pergi makan siap siap dulu. Nanti dah balik apartmen macam susah je nak keluar lagi. Kitorang pergi BangiKopitiam.♥

Hai saya Anis. Boleh panggil saya Yaya for short.

Ni adik aku. Mesti korang nak kata dia lagi lawa dari aku an. Takpe dari dia lahir aku dah tau hakikat tu. Kalau terrar korang teka umur dia berapa.

Adik aku punya. Too oily.

Anis punya. Oklah kot kan hun?

Ustazah gila aku rasa time ni. Boleh join ustazah pilihan tak?

Jus kedondong. Masam gila yaww. Ingat kat sabak je ada. Anis punya.

Three layer tea. Sedap. Tapi kalau korang dah habiskan manis dia kat bawah tu memang tawar la kalau tak sebati.

Roti bakar tengah tengah ada majerin seketul. Aku tak reti makan padahal aku order. Anis dengan adik aku je reti makan.

Alolo tomey tomey model MSU♥


Kalau korang nak tahu masa aku sem 1 dulu aku sebilik dengan dia. Cuma dia amik course lain. Melompat gila masa tahu sama tempat belajar. Lepas tu sama bilik lagi. Kitorang hias bilik dah macam apa. Seriously aku rasa semua hal aku dengan dia sependapat. Semua samalahh. Dulu selalu beli baju lebih kurang sama. Kasut sama. Nasib baik pakwe tak sama. haha. Kalau berdua dah berjumpa, habis segala sopan tatasusila rasanya. hee. Miss u hun!




Ni la bilik kitorang. Tapi ni bahagian aku. Tang bahagian dia aku tak snap pulak. Tapi dia pun pink jugak. Pink kan tandanya penyayang. cewahh. Time ni kitorang buat servis print assignment. Seronok je diorang masuk bilik kitorang. Kat depan pintu ada tirai Hello Kitty pulak. Memang gedik. Langsir dia patutnya warna biru tapi tambah dengan langsir pink Anis. Tikar getah pun beli kot. Maklumlah masing masing pertama kali duduk hostel. Macam jakun tapi kau hadoo? hiks. Tu semua pengalaman berharga. Atleast aku dah lalui. Sumpah rindu. Kalau lah boleh patah balik. err taknak aku. banyak charlie. =.=


Aku rasa kalau nak cerita pasal kitorang sampai lusa pun tak habis nak taip. Sampai sini je dulu. Bye! ♥

17 comments:

  1. kite nmpk la, 10years 6 months 6 days. hehehe

    ReplyDelete
  2. nak jumpa anis boleh? HAHA

    ReplyDelete
  3. yaya.. Anis?? Wahhh lmenye x jmpe korang.. :(

    tringat kenangan time skolah rendah dlu2.. Mse kite kwn rapat. Mse fida masok
    prtandingan menyanyi kt skolah dgn anis...

    Rinduu. :) cantik korang 2. Comel sgt! :)

    ReplyDelete
  4. ku ingat kan Sazzy Falak tadi gambar bawah tuh.. comel2..

    Awak pon..! da macam Hana Tajima... :D

    ReplyDelete
  5. auwhh sweeet nyee dua gadis nih...hehe =)

    ReplyDelete
  6. untungla ada kawan rapat.. =)

    ReplyDelete
  7. yaya memang seorang kwn yg penyayang...

    sweett jerk... :)

    eh2 rugi tak singgah bilik yaya dulu,..nk sepah kan."jeles" ha3x

    miss kat charlie..hahaha

    ReplyDelete
  8. macam pernah datang je bilik nih.hahahaha..
    rindu la aras 4 nih..huhu

    ReplyDelete
  9. besnyerr dpt bini cenggini.comey2

    ReplyDelete
  10. nak kenal ngan model MSU tu, please!

    ReplyDelete
  11. lapanya...da la tgk pic air tu best2 jew

    ReplyDelete
  12. cntek skirt belang tu. kt mna beli?

    ReplyDelete
  13. follow sini dari blog Abang Ben....

    ReplyDelete