Apr 5, 2011

Sweet time with sweet people

*entry terkepam baru nak publish. =.=


Cerita lama. dua minggu lepas. tapi manisnya tetap terasa. :')

Dinner untuk satu malam je. tapi kelam kabut nak pakai apa macam nak naik pelamin. ok tipu.
Bajet yaya cuma beli selendang pashmina tu je kat Arked Man Sg. Besar. Tak tau pulak nama dia pashmina ke apa tapi yang penting nak cari kain cenggitu. Tu pun Faa Eryna bagi tahu. Hihik. Terpengaruh dengan fesyen jilbab kat youtube. comel comel sungguh :))

*yaya rase nak tukar header gedik tu la letak yang pakai tudung pulak. okay tak? pelan2 kayuh.. maaf kalau tak sepenuhnya lagi.. :')


Lecturer bagitahu kena ada kat sana pukul 7.45 mlm. Bila dengar macam tercengang jugak. Sampai berdoa2 mintak period sebelum dinner tu. huhu. Tak baik kan. So hanya mampu berdoa dipermudahkan segala urusan je lah. Yaya dah bajet nak gerak awal lah senang sikit tak kelam kabut sebab nak singgah sg. besar dulu. Sue, Fafa, Syida memang dah siap dari uma.. "untunglah" :p So bila sampai diorang bertiga copkan tempat untuk yaya dengan kawan2 lain yang tak sampai lagi.


Tengah2 tunggu maghrib kat surau D'Muara Marine Resort, Sungai Haji Dorani, berpusu2 jugak kaum muslimah sampai. Bersyukur sampai awal. Surau tu kecik sangat. Boleh muat 7-8 orang solat je dalam satu masa.


Lepas tu kelam kabut pulak pegi toilet nak bersiap. Oh dapat saf depan jugak besar baik punya cermin. pendek kata semua hal dilalui dengan mudah jela.. :)


Malam yang sangat meriah. Sit pun dapat sit yang terbaik pulak. Dekat je dengan lecturer. Peluang gedik bergambar bersama mereka memanglah tidak dilepaskan. hee..

Encik saiful. :)


Cik diela :)

*dua2 gambar diatas lain ye dengan profile picture yaya kat fb. :p


Malam tu semua cantik cantik kacak kacak. Paling menarik perhatian tentulah budak kelas yaya.. Semua pandai berfesyen yaww.(eh perasan je.haks) Yang lelaki pun sama siap ada bertanjak. So sweeeettt :p Oh tema malam tu tradisional. :)


Our photographer, Syu sayangs


Dah macam tun teja dengan hang tuah dah. =.=

Naz sayangg

Bajet jadi model tudung dengan Ieka


Tercomel sayangs Tyqa Muhd


Memang bestlah korang perform. :))

Couples in class forever. InsyaAllah. Amin :)


Ini ialah kawan kawan yang sentiasa dikenang dan dekat dihati. Thanks for everything buddy. much love :)




Ini ialah kawan kawan yang give and take. much much love






10 comments:

  1. wahhhh...comey2...^^

    ReplyDelete
  2. wah.. cantiknye.......selendang tu.. ^.^

    ReplyDelete
  3. yaya dah mcm hana tajima! :)

    ReplyDelete
  4. ohh..sy nampak awk berdiri depan cermin malam tu..amboiiii..haha :)

    ReplyDelete
  5. Cantiknye akak yaya!! :D

    ReplyDelete
  6. teach me how to wear hijab like that comell hee

    ReplyDelete
  7. yazid : tulah. mcm comel pulak. selalu tak. -.-

    ayie : i know. murah je. hiks

    dla : so boleh tuka jadi yaya tajima? erk? ^^'

    nisa : haha. shh! XD

    kid : ok dah cukup. nanti kak yaya belanja eskem :p

    tyqa : ala yangg.. yaya pun tgk youtube je. hee

    ReplyDelete
  8. yaya, sangat csntik la dear..berseri2 gitu..

    ReplyDelete
  9. SUKAKKKKK INI, ;) aWWWW. ALL GORGEOUS! *gmbar last memang comel, betol tak tipu.

    ReplyDelete
  10. farah : ala malulah. edit kot ni. XD

    faa : hee. terima kasih kat lightting. :p

    ReplyDelete