Apr 4, 2011

Setelah hanya mampu memerhati sahaja.

*ketap ketap jari tangan*

Hai Assalamualaikum rakan taulan. :)

*Asal rasa kekok pulak ni nak menaip T__T

Ok abaikan. Setelah begitu lama rasanya tak menaip sampai ada suara2 mengkompelin tak update belog. So wa rasa macam tercabar sungguh. Walaupun banyak gila cerita nak dikepohkan, tapi serius takde nafsu langsung nak menaip. Kan senang kalau blog ni auto-update je pengalaman blogger setiap hari?

Jujur aa wa cakap lu, wa jelouse tengok belog2 favourite wa ramai je orang datang bagi komen bagai kan. Diorang tuka header, layout, tambah benda2 yang menarik kat belog diorang, yang yaya's story nih, kat takuk situ je. Takpe takpe. *redha

Walaupun tak update blog, yaya rasa terharu kerana ada juga yang sudi singgah. Tinggal jejak kat shoutbox tu. Thanks korang. Sayangg korang. :')

yazidturpedo buatkan kartun comel pakai baju pink konon2 iras2 yaya lah. hihik. suka suka, Thanks tau! nanti nak lagi! :D
Korang boleh ctrl+click link blog dia dan tengok hasil kerja dia yang kreatif pakai doodle tu. ;)



Comel kan? Thanks awak, awak jujur dengan kite. :')


*more entry will be updated soon.

8 comments:

  1. hee jangan lah macam tu sis. evethough sis tak update pon saye ade dtg singgah. anwy blog sis dah okay l0rr. comel sudah ! :))

    i do love all of ur post :D

    ReplyDelete
  2. kid : jgn nak congrats sgt. :p

    ReplyDelete
  3. rina : thanks sayang :')

    ReplyDelete