Feb 13, 2018

GoodKredit Malaysia | Kini lebih mudah untuk berbelanja!




Hai korang! Pernah dengar tentang GoodKredit? Kalau nak tahu, GoodKredit adalah platform mudah alih yang memudahkan kita membuat transaksi tanpa tunai. Ianya juga merangkumi tawaran istimewa, baucer dan juga sebagai medium pinjaman untuk membantu kita apabila melalui keadaan atau fasa yang sukar untuk berbelanja barang keperluan.


Menariknya, lepas ni korang tak perlu risau lagi bila tertingal dompet di rumah semasa keluar membeli-belah dan juga makan di restoran bersama yang tersayang hihi. Cuma download GoodKredit atau dompet mudah alih yang membolehkan kita membuat transaksi tanpa tunai pada bila-bila masa, di mana sahaja! 


Psst.. Bukan itu sahaja tau! GK juga memberi akses untuk bantuan tunai yang cepat dan mudah pada masa-masa yang diperlukan. Contohnya, bila hujung bulan dan gaji tak masuk lagi, haa time ni la korang boleh gunakan GK untuk beli barang keperluan dapur dan sebagainya ;)



Caranya mudah sahaja. Korang cuma perlu download aplikasi GoodKredit di Google PlayStore di http://bit.ly/goodkredit. Yaya pun dah download aplikasi GoodKredit di smartphone Yaya tau! Untuk masa sekarang, aplikasi ini hanya boleh dimuat turun oleh pengguna Android sahaja. Bagi pengguna ios, bawa bertenang sebab korang juga boleh akses tak lama lagi! Wee :D





Yeayy Yaya juga dah ada akaun GoodKredit! Lagi best untuk pengguna yang memuat turun aplikasi ini sekarang, korang akan dapat angpow 8 mata atau kredit secara automatik! Dompet GK boleh di top up menggunakan Jompay. Lepas ni lebih mudah dan selamat bila guna sistem cashless macam ni. Tak adalah risau nak bawa duit banyak-banyak bila keluar berjalan. 


Bagaimana cara bayaran apabila ingin berbelanja?

STEP 1 : Buka aplikasi GoodKredit apabila anda mahu untuk membuat pembayaran di mana-mana "GK Merchants" atau peniaga GK

STEP 2 : Pilih untuk membayar mengikut Kod QR dan scan sahaja Merchant QR Code 

STEP 3 : Teruskan dan sahkan transaksi anda. Merchant atau peniaga akan mengesahkan pembayaran telah dibuat. Settle! :D






GOODKREDIT PROSPERITY!

Mulai 08 sehingga 15 Februari 2018, 3 pengguna akan dipilih setiap hari untuk memenangi GK 888 angpow. Kredit ini akan segera ke aplikasi pengguna yang memenangi angpow itu. Cuma pada masa ini hanya untuk pengguna Android sahaja ya dan semua pengguna baru akan mendapat GK 8 Angpow macam Yaya wee! Kalau nak terpilih sebagai pemenang, jangan lupa download GoodKredit di smartphone korang okay! Lagi best, terus topup GK korang menggunakan JomPay. 


Selain itu, kalau nak tahu semua aplikasi pinjaman GoodKredit cuma dikenakan interest 8% sahaja per annum mulai 8hb sehingga 28 Februari! Memang rendah sangat tau! So untuk pertanyaan dan makluman yang lebih lanjut, korang boleh email ke help@goodkredit.it


Jom tengok video ringkas GoodKredit dibawah untuk meningkatkan lagi pemahaman korang tentang GoodKredit.


Google Playstore : http://bit.ly/goodkredit


Terima kasih sudi baca



17 comments:

  1. Baru je weekend haritu kakak emi bagitau kat group whatsapp yang dia keluar tapi tertinggal purse kat rumah. Terus nak kena patah balik. Kesian. Ni boleh la suggest kat dia pasal goodkredit ni.

    ReplyDelete
  2. Wah lepas ni in cade gaji masuk lambat boleh lah guna GoodKredit ni. Sangat membantu saat2 kecemasan kan. Yg penting tak perlu bawa cash dah. Selamat sangat.

    ReplyDelete
  3. bagus apps ni,, kini dihujung jari. tawaran tu pun.. menarik sangat..

    ReplyDelete
  4. Giler cool la apps ni.. Jimat dan xperlu rasa risau untuk carry lotsa money of cash dah bila keluar.

    ReplyDelete
  5. First time tau tentang apps ni..nampak macam menarik tapi nak kena faham betul- betul..benda mudah biasa nyer jadi tumpuan ramai kan...ok nanti akak skodeng lagi

    ReplyDelete
  6. banyaknya, asyik nak berbelanja, i sampai taknak beli apa apa dah, sekarang target beli emas je kalau ikut kehendak, tapi banyak habis untuk keperluaan... kan best kalau ada aplikasi beli emas dengan mudah tanpa sakit kepala... huhuhuhuh

    btw thanks for sharing... i selalu juga cashless, kalau terlupa bawa duit ... main transfer dengan orang yang berdekatan je hahahahaha...

    ReplyDelete
  7. wah... seiring dengan perkembangan teknologi, kita tak boleh terlepas untuk turut sama mengambil bahagian. nampaknya, memang tak lama lagi kita betul-betul akan menjadi cashless society. semuanya cukup mudah cuma sebagai pengguna kena selalu berhati2, baik dengan penjahat mahupun nafsu belanja diri sendiri. kekekeke

    ReplyDelete
  8. Ala, bila ios nak keluar version dia? tak sabar juga nak cuba.

    ReplyDelete
  9. wah,senang dah nak shopping" lepas ni. cashless shopping,ringan sikit dompet haha

    ReplyDelete
  10. wah bagusnya ada GK apps ni.. senang la nak shoppign mana-mana yea.. kalau tak bawa tunai.. just guna je apps GK ni .. settle masalah..

    ReplyDelete
  11. Usaha dalam memupuk berbelanja tanpa bawa wang "cashless" ada baik dan ada buruknya. Tapi lebih mudah dan selamat.

    ReplyDelete
  12. Pertama kali dengar ni.. Nampaknya mudah dan senang kita shopping!

    ReplyDelete
  13. pestime dgr. boleh try ni

    ReplyDelete
  14. Macam best je apps ni.. Selamat ke idok ni? Risau kan jatuh kat tangan orang lain, habis sumer kredit dalam tu. hehe

    ReplyDelete
  15. wah
    1st time dengar
    nak usha2 dulu lah

    ReplyDelete
  16. ya..

    saya juga baru tahu tentang Good Kredit..

    sekali imbas macam cara nak berhutang..rupanya tidak

    ReplyDelete
  17. bagus jugak so tak payah bawa duit banyak2 dalam dompet tapi kena ada security mcm code rahsia yang selamat jugak kan,

    ReplyDelete