Dec 18, 2015

Yaya Natsumi di Majalah Dara

Assalamualaikum semua 

Saja saja throwback edisi Oktober lepas. Ni kalau peram telur ayam pun ayam tu dah bertelur anak yang baru semula. Kikiki. Yang penting update ye dak? :p Supaya kendian hari Yaya masih ingat, oh Yaya Natsumi pernah masuk Majalah Dara. Bukan cover girl tapi cuma terselit di salah satu muka surat di dalamnya. Hahaha. Jadilah tu. Syukur Alhamdulillah diberi peluang untuk mengisi salah satu page di dalam Segmen "Bila Blogger Masuk Ke Dapur" . Yaya, Uzu, Yanty dan juga Tya Salmid merupakan batch pertama blogger yang join untuk segmen ini. Task kami masa ni ialah menyediakan masakan yang mudah dan cepat. 



Ya seperti yang korang nampak, Yaya menyediakan Roti Bakar Nutella. Nak resepi? Mohon zoom in gambar di atas ye. Senang sangat lahai nak buat dia. Boleh buat minum petang dan kenakan dengan teh o nipis. Memang pedepow!



Sekian entri paling pendek pernah Yaya Natsumi karang. Selamat mencuba! ^_^


Terima kasih sudi baca 

3 comments:

  1. Nyummm nyummmm terliurrr ena tengok resepi kak yaya nii

    ReplyDelete
  2. nnti akk try buatkn utk ayyan la.. cik yaya die pny resepi ni.. :)

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa mallowww gebus putih tu . nnti kak ida try yaya Nye resepi ni k. hehehe

    ReplyDelete