Feb 10, 2015

Foto Kanvas yang cantik dan berkualiti dari Samudera Kanvas

Assalamualaikum semua 


Yaya nak share foto kanvas yang semakin mendapat tempat dihati peminatnya yang tersendiri. Yaya pun dah mula minat dengan foto kanvas ni. Mana taknya, masa sampai sahaja gambar diri sendiri yang telah dicetak di atas kanvas, terpegun kejap. Haha over kan. Samudera Kanvas memang mementingkan kualiti dan kualiti gambar memang cantik okeh! Sesuai la untuk mereka yang nak hadiahkan kepada orang tersayang sebagai tanda kenangan. Nantilah bila dah kahwin dengan orang tersayang, cari gambar yang paling sweet lepas tu nak buat yang paling besar lepas tu letak kat kepala katil lepas tu feeling feeling berdua. Cewahh over lagi imaginasiku. 








Gambar yaya yang telah di-foto-kanvas-kan. Malu titew. Hee




Samudera Kanvas juga menawarkan khidmat seni kufi yang sangat cantik waaa yaya suka sangat kufi ni nak nak yang warna warni tu. Ingat nak letak sebagai tanda hiasan dekat rumah kampung yaya nanti. Dah siap dah cuma tinggal masuk eletrik je. Jemput datang raya! Hehe









Sememangnya yaya sangat berpuas hati dengan servis yang telah diberikan oleh Samudera Kanvas. Memang sungguh baik hati dan sentiasa mengutamakan kehendak pelanggan. 5 bintang yaya bagi! Hehe



Untuk Maklumat Lanjut Tentang Produk, boleh rujuk di : 



Laman Facebook: 
Samudera Kanvas

Laman Web: 

Instagram:
No Tel: ni 014-8495922

Kepakaran kami adalah menghasilkan gambar kanvas yang BERKUALITI dan TERBAIK untuk anda. SMS @ Whatsapp kami di 014-8495922.



Terima kasih sudi baca 


7 comments:

  1. Wah menarik. Dapat satu buat koleksi gambar sendiri pun cun nih. hehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah dan follow :)

    ReplyDelete
  3. cantikkkk ! eh..jom ke blog syira..ada giveaway berlangsung 7 hari je tauuu...hadiah best !

    ReplyDelete
  4. lawanya. . terus dpt idea mcm mana nk hias uma sndr nnt

    ReplyDelete
  5. alololo tomey nya

    ReplyDelete
  6. cantiknya...bole try tnye arge la..mane tau klau murah bole buat 1 utk rumah baru..eheh...thanks for sharing...

    anyway jom join my giveaway:-

    http://eirza.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-by-erza.html

    ReplyDelete