Dec 7, 2014

Kebaikan Cosmoderm SkinCare Set yang setanding dengan jenama antarabangsa

Assalamualaikum semua 

Wahh tajuk je dah gah gitu. Seriously bukan nak tipu ke apa tapi sememangnya produk Cosmoderm banyak membantu yaya menghadapi cuaca sejuk dan dingin ketika di Guilin, China. 




Kadet Cosmoderm yang sedang berbaris.


Dari kiri,

1 - Pencuci muka Gentle Cleansing Milk

-Bertindak sebagai sabun yang sangat ajaib.
Membersih lembut kulit muka kita dan langsung tidak menyakitkan seperti pencuci muka lain yang mempunyai kandungan asid yang tinggi. Bau susu yang sangat lembut lepas cuci akan rasa muka macam baby. Hee. Ianya juga bebas sabun dan larut air. Mampu membersihkan kotoran persekitaran serta kesan solekan dari kulit muka dengan sempurna tanpa meninggalkan saki-baki solekan. Wuiyo best kan!



2- Vitamin E Cream 3,000 I.U with rosehip oil

-Bertindak sebagai anti-oksidan dan pelembap. Memberi penghidratan intensif untuk kulit muka yang sihat.
Yaya's favorite! Tekstur yang sangat lembut dan mudah meresap kedalam kulit tanpa rasa lekit. Yaya akan apply krim ni sebelum pakai foundation dan sebagainya. Hasilnya, cik jerawat takut² nak muncul. Hehe. Selain tu, ianya boleh memudarkan parut jerawat atau parut pembedahan, strecth marks, pre-mature aging, meratakan warna kulit dan mengelakkan kulit muka kita kering dari selaran matahari.


3- Advance Moisture Therapy Cream

-Bertindak sebagai pembantu yaya yang paling rapat ketika di Guilin. Oleh kerana yaya banyak berjalan sampai betis keras, kaki cramp, yaya akan pastikan sebelum tidur yaya akan sapu kat kaki dan juga sebelum keluar dari hotel yaya akan sapu sungguh² sebelum pakai stoking. Hee. Rasa nyaman dan tidak memanaskan pun jangan risau. Sangat light dan sangat membantu mengurangkan kesakitan otot yaya. Alhamdulillah.


4- Magic Body Lotion High Function Multi Purpose

-Bertindak sebagai agen rawatan semulajadi untuk kulit bermasalah seperti jerawat badan, ruam, jangkitan kulat dan bakteria serta selar matahari. Mecegah bau badan agar nyaman sepanjang hari. Losyen ini juga diperkaya dengan daun lidah buaya, Vitamin B5 dan E untuk kelembapan semulajadi. 

Yaya memang sapu losyen ni lepas mandi. Rasa nyaman je tau! hee


-

-

-


TAHNIAH kadet semua! Saya berpuashati dengan servis yang diberikan! Muahciked! Haha



Sememangnya produk dari Cosmoderm sangat mesra pengguna. Tak kira dalam cuaca sejuk, dingin, panas atau anda berkulit sensitif, Cosmoderm sangat sesuai untuk memenuhi keperluan kulit kita. Bangga ada produk yang sebegini hebat dalam pasaran Malaysia kita. Sokong buatan Malaysia. Dan yang paling penting, produk Cosmoderm sememangnya Halal dan mendapat pengiktirafan dari badan-badan berkanun yang sah. Gunakan tanpa was-was! :)











Nak travel? Jangan lupa bawa Cosmoderm Winter SkinCare Set bersama anda! Negara sejuk, panas, khatulistiwa atau apa pun cuaca, produk Cosmoderm memang terbaik dan universal!




Mana nak dapatkan barisan kadet hebat ini?


Boleh terus ke www.cosmoderm.com

atau

FacebookCosmoderm www.facebook.com/Cosmoderm

Terima kasih sudi baca 



3 comments:

  1. saya mesti pilih...!!! macam best je ni..

    ReplyDelete
  2. hygiene dengan vit e memang best

    ReplyDelete