Aug 31, 2014

N'Ioniser & Le'luxe Product Launching di Sungei Wang Plaza

Assalamualaikum semua 




Semalam (Sabtu 30hb Ogos 2014), berlangsungnya pelancaran untuk produk baru keluaran BHG Group (M) Sdn Bhd di Sungei Wang Plaza. Lama sungguh yaya tak jejak sana. Hehe


Sampai-sampai, jumpa sis Ida Baharum dengan Mek Onie . Peluk cium semua terus sembang sakan. Perempuan. Hee. Briefing sikit diri sendiri dengan flyers yang pihak penganjur sediakan. Teruja tengok minuman berkhasiat ni walaupun melalui pembacaan sahaja. 


Sebelum majlis bermula, jemputan disajikan dengan makanan yang comel comel alahai sayang nak makan. Meh jamu mata korang. Huahua


















Pelancaran dimulakan dengan persembahan pembukaan dari penari yang kemain pandai menari of course dan seterusnya sehinggalah sesi lucky draw bersama jemputan. Hadiah dia semua best sangat. Kempunan dari bawah jela mampu. Haha








Sesi bergambar bersama orang kuat BHG Group dan macam biasa, yaya mesti over. Tak cukup photographer pihak penganjur kami posing, yaya paksa kak Ida ambilkan gambar sebanyak boleh. Last last upload satu je gambar pertama yang diambil mula mula. So me. Haha



Terima kasih atas layanan baik pihak penganjur. Walaupun tak ramai Melayu disitu, kami diberikan layanan sama rata malahan mereka sentiasa senyum dan sangat hensem. Eh.
Ni mesti sebab makan produk sendiri kan? Haha




Hello beautiful woman inside outside beside me.


Yaya nak cubalah sekotak Le'luxe sebab ni memang untuk perempuan. Untuk remajakan kulit dan melambatkan penuaan tentunya I lioke! Masa sembang dengan orang besar, dia kata kemam dalam mulut dulu biar serbuk tu sebati dengan air liur baru telan. Bila dia cakap macam tu yaya faham dah. Sebab enzim air liur adalah yang terbaik untuk pencernaan dalam sistem penghadaman kita. Haa gitchews. Dan jangan lupa minum banyak air mineral macam biasa. Yaya memang kaki minum. Minum air mineral.



Hai Hello Wo Ai Ni Leng Chai aaa. Leng Lui here meh.

-

-

-

-



Nak tahu mengenai N-Ioniser iaitu agen anti-oksida yang terbaik? Lihat info disini. SINI





Nak tahu mengenai Le'luxe iaitu Sel Stem Epal, sumber pengekalan kulit muda? Lihat info disini. SINI




Untuk keterangan lanjut, sila hubungi

BH Group (M) Sdn Bhd

Tel :  (03) 7561 7856

Fax : (03) 7651 7701

Email : management@bhg-group.com






Terima kasih sudi baca  







5 comments:

  1. alahaii.. memang sayang nak makan kalau macam tu :)

    ReplyDelete
  2. rajin amik collagen rupanya. patut la kulit yaya berseri2. Jemput singgah irrayyan.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Datang merayau-rayau ke sini.. Jenguk rakan #KelabBloggerBenAshaari .. Cool...

    ReplyDelete
  4. wa h best dapat join acara mcm ni iwish kat KK pun ada acara mcm ni jg

    ReplyDelete
  5. thank you yaya sudi follow akak hehe ;))

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete