Oct 8, 2018

Birthday surprise from husband by TeddyPrank surprise delivery



Ye wakk.. Kita dah tua T_T.. Dah 28 tahun umur kita Alhamdullillah. Semoga dengan pertambahan umur ini kita menjadi hamba Allah yang lebih baik, jadi isteri yang lebih solehah dan jadi anak yang lebih baik kepada kedua ibu ayah dan juga ibu dan bapa mertua kita. Terima kasih husbaby kita sudi buat surprise. Love you :* Kalau nak tahu, sebelum kami kahwin, Yaya pun gunakan khidmat TeddyPrank untuk buat surprise birthday Shawn dan juga Ibu hihi. Boleh baca kat


Kalau korang nak buat surprise untuk yang tersayang, tak payah susah dah okay lepas ni boleh terus contact TeddyPrank sebab diorang ni memang terer buat apa-apapun seperti yang korang minta. Mereka sentiasa ready untuk tempahan uols yang penting uols sediakan sahaja fulusnya hihi. Lagi best sebab staff depa memang helpful dan friendly sangat! Semoga orang tersayang kalian juga akan merasa gembira bila mendapat penghargaan sebegini. Siapa tak happy weh? Berbunga-bunga tau hati ni bila dapat surprise hihi.


Ni Yaya sediakan contact untuk korang hubungi. Jom surprisekan orang tersayang! ^_^

๐ŸŽˆ Facebook: @teddyprank4u
๐ŸŽˆ Instagram: @teddyprank
๐ŸŽˆ 019-7564019

No comments:

Post a Comment